Szerintem ez egy bővített kiadású DVD-n lehetett, általában a nagy filmeknek van bővített változata
2011. aug. 13. 21:54
13/21 anonim válasza:
És ezt le lehet külön tölteni? Vagy megvenni valahol?
2011. aug. 13. 21:54
14/21 anonim válasza:
21:49: Mert egy hordó fos. Bocs, de így gondolom, a legrosszabb az összes film közül.
2011. aug. 13. 22:13
15/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de más láttam a magyar Roxforti indló dalszöveget... amit furcsálltam is. De ha visszaemlékezek a 3-ba vagy 4-be ott volt Harry, Ron, Harmione, és Hagrid és ő elkezdte ezt énekeli: Roxfort, Roxfort, roxi-foxi, Roxfort.. Ne ez van az inuló első szövegébe, csak az angolul Hogwarts...
2011. aug. 13. 22:15
16/21 anonim válasza:
Én nem láttam egyszer sem, hogy a trió énekelne. Azt hiszem újra meg kell néznem mindet.^^
2011. aug. 14. 15:54
17/21 anonim válasza:
hát szerintem megvan csinálva,sőt tuti!
amúgy a 4. rész! de ez nem volt benne!
2011. aug. 17. 19:37
18/21 anonim válasza:
Igen, ez a 4. részben lett volna, de végül kivágták és a bővített kiadású DVD-ken meglehet nézni kimaradt jelenetként! :)
2011. aug. 17. 21:08
19/21 Fuuton válasza:
Könyvben még az első részben énekelték.
Amúgy ez a bővített kiadású DVD-n van.
2011. aug. 17. 22:11
20/21 Fuuton válasza:
Valaki amúgy ezt írta a videóhoz:
"I love this deleted scene :D but I wish they'd done it like in the books, everyone sings how they want, and Fred and George finish last singing a slow funeral march :P"
Lefordítva:
"Szeretem ezt a törölt részt :D de bárcsak belerakták volna, úgy mint a könyvben, mindenki úgy énekel, ahogy akar, Fred és George egy lassú résszel fejezik be az éneket :P"
Szóval szerintem benne kell hogy legyen a bővített DVD-ben, különben honnan szedte volna a kedves feltöltő ezt a videót...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!