Melyik részbe volt az alábbi Harry Potter jelenet?
Figyelt kérdés
És aki érti, hogy Dumledore az elején mit mit mond, akkor majd írja már le nekem. :)
Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=7I6cJnQQsWc
2011. aug. 13. 21:30
1/21 anonim válasza:
Elméletileg a Tűz Serlegébe. Gyakorlatban viszont Én ezt a jelenetet nem láttam. Vagyis nem rémlik, hogy Harry, Ron, Crak meg Mafoy vidáman énekelte volna a roxforti indulót. :D
3/21 anonim válasza:
Második, oké, én is láttam, de tényleg benne volt? Vagy csak egy kimaradt jelenet?
4/21 anonim válasza:
Nos, erre a jelenetre nem emlékeztem, de a mellékszereplőkből ítélve a "Tűz serlege" (talán 5. rész)lesz az.
5/21 anonim válasza:
Asszem újra meg kell néznem - a Tűz Serlege viszont a negyedik rész és csupán egy filmben, az azkabani fogolyban volt, hogy énekelt az énekkar.
6/21 anonim válasza:
Igen, ez valóban a Tűz serlegében lehetett, de én sem emlékszem a kareoki partira Roxfortban.
7/21 anonim válasza:
Nemnem, ez nincs benne egyikben sem. Valamikimaradt jelenet.
8/21 A kérdező kommentje:
Igen én is csodálkoztam mert ott van a másik két iskola is ami a Tűz serlegére utal, és meg is néztem újra de nem volt benne. :D Lehet, hogy az angolba leadták, csak a magyarba nem akartak keresni egy "kórust", és kivágták. :)
2011. aug. 13. 21:45
9/21 anonim válasza:
Akkor jó, megnyugodtam. Már azt hittem nem emlékszem a kedvenc regényemből készült filmekre. Viszont ez nagyon megnevettetett, köszönöm kérdező! Egy kicsit utána még keresgéltem, és találtam egy Fredről szóló emlékvideót. Azon meghatódtam. Miért kellett megölni őt? :(
10/21 anonim válasza:
21:47: Én is szeretem a könyveket, viszont a negyedik filmre jobban szeretnék inkább nem emlékezni...soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!