Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmeket/sorozatokat...

Milyen filmeket/sorozatokat néztél régem, kicsiként, és milyeneket most?

Figyelt kérdés

Légyszi nemet meg kort is írjatok. :)

meg akkormár címeket is ( persze hogy a lakcímre gondolok... Egyébként, a film címre meg az ilyenekre gondolok, de írhattok lakcímet is, pláne ha a kulcs a lábtörlő alatt....)

2011. aug. 12. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

27F

Gyerekként ugyebár alap volt rengeteg rajzfilm- és mesesorozat, ezek közül a Kacsameséket, a Csipet CSapatot, a Gumimacikat és a Balu kapitányt kell kiemelnem, némelyiket még ma is szívesen nézem :)

Az élőszereplős tévéműsorok közül egy igen emlékezetes, hátborzongató élmény volt A hegy gyomrában című sorozat :)

Kicsit később: valamennyit a Melrose Place-t is néztem, a Dallas mellett természetesen, de a kedvencem a Falcon Crest volt a hosszú sorozatok között. Illetve még az Onedin családot is nagyon szerettem.

Néha egy-egy X-akták is "becsúszott", de ebből a vonulatból az örök kedvenc a Twin Peaks marad.

Hat éve volt legutóbb, hogy végignéztem egy sorozat egy évadját, a Született feleségek első évadját (a nők miatt néztem:P).

Azóta nincs rá időm sorozatokra:D

2011. aug. 12. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:

Én gyerekként Knight Ridert, Szuper csapatot, MacGyvert és a Rém rendes családot néztem. Most Dr. House-t, South Parkot szoktam nézni, meg kezdek rákapni az Így jártam anyátokra.

Plusz ami még érdekes, hogy gyerekkoromban és még most is nézem a Simpsons családot.

F/24

2011. aug. 12. 21:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Pici koromban a beszélő medvét néztem,aminek nem jut eszembe a neve,mézga család,kockás fülű nyuszi,aztán 7 éves koromtól disney bolond voltam,most comedy centralos vagyok,és imádok minden komoly filmet,főleg fantasy-t:gyűrűk uát,pottert :D
2011. aug. 12. 21:30
 4/13 anonim ***** válasza:

Régebben én nagyon szerettem az Időalagút sorozatot. Imádtan.

Most pedig Agymenőket és A Simpson családhoz hasonló sorozatokat nézek.

2011. aug. 12. 21:43
 5/13 anonim ***** válasza:

Bár még mindig gyereknek számítok, de kisgyerek koromban elég sok igénytelen szart néztem.

Barátok Közt, mindenféle gagyi vígjáték, RTL-es tucatfilmek, stb.

Ma már inkább sorozatokon élek, mint filmeken, ott is az igényesebbeken, nem Seherezádé és társain.

Sons of Anarchy, Spartacus, The Shield, Supernatural, Bored to Death, Breaking Bad, rengeteg HBO sorozat (True Blood, Entourage, Game of Thrones, Boardwalk Empire, The Pacific, stb.), Legend of the Seeker, Lost, Justified, Dexter, Arrested Development, stb.

Bár párat már kaszáltak/vége van, meg még sok mást is nézek, de nem akarom az összeset felsorolni.

Filmekből meg nem fogom felsorolni az összes filmet amit láttam, meg ami még fog jönni, mert az összes különböző.

De ma már nem nézem meg azokat a filmeket, aminek már a leírása sem tetszik, vagy újabb magyar "gyöngyszemek", stb.

F/16

2011. aug. 12. 22:27
 6/13 anonim ***** válasza:

Egészen kicsi koromban (2-3 év): Garfield, kockás fülü nyúl, gumimacik meg ilyenek.

Kiskoromban (6-7 éves) South Park, Happy Tree Friends (ne itéljétek el a neve alapján mert olyan véres hogy csak na :D)

Most (13): Doktor House, Simpson család, Pankráció: A nyers erő, South Park, Family Guy, Happy Tree Friends, Firka Villa, Amerikai Fater, Így jártam anyátokkal, Jim szerint a világ, A nevem Earl, Igen Drágám, néha néha egy Dallast megnézek.

13/F.

kb ennyi.

2011. aug. 13. 00:01
 7/13 anonim ***** válasza:

Amikor kicsi voltam, akkor ezeket néztem: Pumukli, Varázslatos iskolabusz, Vízipók csodapók, Dr. Bubó, Rollie Pollie Ollie, Született kémek, Andy a vagány, Kisvakond, Kukori és kotkoda, Sissy hercegnő, Frakk a macskák réme, Tekergér család világ körüli tekergései, Nils Holgerson, Willy Fogg, Mesék Mátyás királyról, Magyar népmesék, Pompom, Oggy és a svábbogár, Magyar népmesék, Babar.

Ma pedig, 17 és fél évesen ezeket nézem: A királyi ház titkai, A palota ékköve, A Silla királyság ékköve, Yi San, Cobra 11, NCIS, Bűbájos boszorkák, Columbo, Rex felügyelő, Barátok közt, Jóban-rosszban, Indul a risza, Varázslók a Waverly Place-ről, Zac és Cody, Zac és Cody a fedélzeten, Sok sikert Charlie!, egy részt láttam a McLoad lányaiból. Ha filmről van szó, akkor rongyosra néztem a kazettát a Szupervihar és A Függetlenség napja címűek kapcsán, Bud Spencer és Terence Hill összes filmje, Hippolit a lakáj, Tanulmány a nőkről, amerikai katasztrófafilmek (mint a Holnapután, 2012), tinifilmek (HSM, Limonádé, Hajrá csajok és társai - kivéve azt a ritka rossz, koppintott Álom.netet), Harry Potter, History Tv, Nat Geo, Discovery, National Geograpich.

:D

2011. aug. 13. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Előző:

bocs, de te lány vagy fiú vagy?

Egyszerűen nem tudok rájönni, lányra tippelnék, a Disney sorozatok miatt, viszont NetGeo/Discovery miatt kicsit bizonytalan vagyok.

2011. aug. 13. 11:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Lány vagyok.^^ És mindenevő. Akármit megnézek, amit elém raknak, ha pedig nem tudok elszakadni tőle, akkor abszolút kedvenc. Így vagyok a Discoveryvel meg a társaival is. Főként azt szeretem, ha van történelemmel kapcsolatos anyag, ami pl. iskolában is előfordul. Meg imádom nézni a NatGeo Wild-on az állatokat, stb..:)
2011. aug. 13. 14:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Én fiú létemre nem tudok NatGeo-t nézni, ahogy egyik állat megeszi a másikat...hiába ez az élet körforgása, állatbarát vagyok, inkább elkapcsolok :D
2011. aug. 13. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!