Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretnétek hogyha folytatódna...

Szeretnétek hogyha folytatódna a Harry Potter?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 18:35
 1/9 anonim válasza:
naná.!
2011. aug. 9. 18:50
 2/9 A kérdező kommentje:
:D szentem ez így nem volt am se jó befejezés
2011. aug. 9. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
én nem szeretném, elég volt
2011. aug. 9. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem volt jó befejezés? Szerintem nagyon adta magát. A felnőtt Harryék elbúcsúznak gyermekeiktől a pályaudvaron, hogy azok új kalandokba keveredhessenek, s soha ne érjen véget ez a mese. Minden ott folytatódik, ahol elkezdődött.
2011. aug. 9. 20:38
 5/9 krisz307 válasza:
39%

Szerintem nem volt rossz a befejezése csak furcsa volt!

Amikor Herri Péter és a fia egymás mellet álltak lehetett látni hogy csak egy és fél fej a magasság különbség.Amikor néztem moziban majdnem mindenki nevetett egy kicsit ezen.

Vannak ilyen jó pillanatok ebben az utolsó részben.Tudom hogy nem ide tartozik de mondanék még egyet: Azt a pillanatot amikor Voldemort és Herry a kastély tetején vannak Herry azt mondja: Fejezzük be úgy ahogy elkezdtük Tom , kettesben . És átöli őt Herry na ekkor a moziban majdnem röhögő görcsöt kaptam !!!! XD XD XD

UI.:Kérlek ne töröljétek!!!!

2011. aug. 9. 20:47
 6/9 krisz307 válasza:
Ja és hogy biztosan ne töröljék az előző üzenetemet válaszolok a kérdésre is : Én nem azt akarom mondani hogy nem szeretném , csak már elég volt ez a 7 rész!
2011. aug. 9. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt a pillanatot amikor Voldemort és Herry a kastély tetején vannak Herry azt mondja: Fejezzük be úgy ahogy elkezdtük Tom , kettesben . És átöli őt Herry na ekkor a moziban majdnem röhögő görcsöt kaptam !!!! XD XD XD

Úristen, ez tényleg benne van? xD XD

2011. aug. 9. 21:49
 8/9 krisz307 válasza:

Ja!!!!

Komoly mi?!

2011. aug. 10. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
:D
2011. aug. 10. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!