Sírtál a Harry Potter befejezésén?
Figyelt kérdés
Nemsoká' megyek én is moziba megnézni, de már azon sírtam, mikor a híradóba mutatták a premiert.2011. aug. 8. 16:56
1/13 anonim válasza:
én a 7/1 részén elszomorodtam a végén:/amikot meghalt toby a manó:/ szomoru vége volt a 7/2 rendben volt elég komoly film lett a befejezés!
bár ha azért sirsz mert ez a befejezés
nincs miért aggodnod tovább irja a könyvet a harry pottert ez folytatásnak tünnik:) szerintem lessz még:)
2/13 anonim válasza:
Nem sírtam, nem csinálták egyik filmet se vmi meghatóra. A könyv sokkal szomorúbb, részletesebben le van írva, ott bőgtem egy csomószor:P
4/13 anonim válasza:
Én csak a könyv végén sírtam. A filmnél meg akkor, amikor Dobby meghalt. Pár azt hiszem már olvasás közben is sírtam ennél a jelenetnél:)
5/13 anonim válasza:
Én a könyvön össze-vissza bőgtem a filmen inkább fel voltam háborodva, hogy mekkora szar a könyvhöz képest, hogy nem is úgy volt stb.
6/13 anonim válasza:
Én a könyvön sírtam amikor Harry a szülei sírjához megy
7/13 anonim válasza:
Én mindkét részénél sírtam...Amúgy múlt szerdán láttam a Hp 7 2. részét a moziba...nagyon izgi volt,és én végigsírtam...
8/13 A kérdező kommentje:
3D-ben uccsó?
2011. aug. 13. 10:57
9/13 anonim válasza:
én a könyveket végigbőgtem, főleg dumledore meg dobby halálánál, meg a merengős résznél a piton-lily titok kiderülésénél... a filmben dumbledore halálánál meg a merengős résznél meg a végén is, de csak azért mert vége :(((
10/13 A kérdező kommentje:
Hát én tegnap keresgéltem youtube-on és ráakadtam egy Fredről szóló emlékvideóra. Meghatódtam... aztán elmentem fürödni és azon sírtam, hogy vége egy korszaknak, amin felnőttem. Ha ez így lesz, mit fogok csinálni a moziba?
2011. aug. 14. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!