Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ez a film? Tudok...

Mi lehet ez a film? Tudok róla ezt-azt, de nem tudom a cimét. Aki tudja, légyszí irja meg.

Figyelt kérdés

Népszerű snimációs film, mostmár három részes, mindig tél van benne. Van egy elefánt, egy lajhár, valami oroszlán, meg egy mókus, aki egy makkot akar folyton elásni.

A másodikban asszem' két egér, vagy görény, meg még egy elefánt csatlakozik a csapathoz, és vannak krokodilok is, akik meg akarják ölni az elefántot. A harmadik tavaly ment a mozibsn talán, 3d-ben is, és vvoltak dínók, vagy sárkányok, nem tudom. Ja, és az orozlánnak hosszú fogai vannak valamiért, az elefánt meg barna xd. Melyik mese is ez?

2011. aug. 8. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a mese a Jégkorszak.
2011. aug. 8. 15:27
 2/7 anonim válasza:
100%

Szia!

Én úgy gondolom abból amit leírtál hogy Jégkorszak 1, 2, 3

Remélem segítettem!:)

Szép napot

2011. aug. 8. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az elefánt az mamut, az oroszlán meg egy kardfogú tigris :D
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a jégkorszak,és nem görények hanem két oposzum van benne
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jégkorszak 1,2,3. Az elefánt azért barna mert az nem elefánt hanem mamut. Az nem oroszlán hanem kardfogú tigris és az nem egér és nem patkány hanem oposszum :).
2011. aug. 8. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

ma 17:27

Olvashattad..már előtted majdnem 2 órával mindent leírtak..Te csak ismételni tudsz

2011. aug. 8. 17:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Jaaj, köszi a válaszokat, most már emlékszem :€

Legalább a makkos mókust, meg a lajmárt eltaláltam :D

2011. aug. 9. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!