Régi film. Mi a címe? Csak 1x olvassátok el légyszi.
Figyelt kérdés
ennek a filmnek a címét és a letöltõ helyét keresem. A film tartalma: Nos, van 1 csávó, ki fogva tart 1 lányt a lakó kocsijába, mert a lányt magának akarta, a film végén megöli a lányt és 1 kocsi csomagtartójába rakja a holtestet, a fiu régen szerelmes volt az anyjába, és a leges legvégén az anyja betoppan a fia lakó kocsijába és fegyvert fog fia elé, nem mutassák azt a rész hogy lepuffantsa de ez történt, nos a lány sokszor el akart szökni a fiútól de mindig elkapta és nem is tudom de asszem kapott is. volt benne olyan rész mikor a csaj levágta a haját olyan rövidre mint a fiu anyjáé volt és be festette feketére, szülinapja volt a fiunak, a lány pedig felköszöntötte tortával, és mikor eljött az az idõ mikor szeretkeztek volna a csávó félre dobta az elrabolt csajt, Én ezt a filmet rég láttam video kazettán, de azon az a film cím szerepelt hogy A stoppos visszatér, de nem hiszem hogy az lenne mert van ilyen film de nem az a film tartalma amit én mondok. tippeket válaszokat elöre is kössz.2011. jan. 17. 16:52
1/10 anonim válasza:
jézusom... a helyesírásod prájszlessz.... :D
veszők sehol, szavakat különírsz, mondatok nincsenek...
szerintem te ne filmet nézz, hanem vegyél egy nyelvtankönyvet.
a film címét mellesleg nem tudom, de a leírtak szerint roppant színvonalas lehet...
2/10 A kérdező kommentje:
szia. szerintem fontold meg alaposan még 1x. én látok vesszőt. látok pontot, de ha te nem látol, szólj veszek neked egy dupla lencsés csontkeretes szemüveget. engem te ne oktass. faszba már hogy mindenki meg mondja hogy mit csináljak. törödj a magad dolgával.
2011. jan. 17. 21:20
4/10 A kérdező kommentje:
látok
2011. jan. 18. 16:38
5/10 A kérdező kommentje:
te látol?
a faszba ne a kül alakot nézzétek, hanem a lényeget. hülye marhák, hülye faszok, hülye stéberek
2011. jan. 18. 16:40
7/10 A kérdező kommentje:
na jó huzzátok el a vég beleteket.
2011. jan. 18. 18:29
9/10 A kérdező kommentje:
húzd? te hülye vagy. vak hangya
2011. jan. 18. 21:12
10/10 anonim válasza:
olyan édes vagy, ahogy veszekszel itt mindenkire, holott te voltál a bamba..:D aki nem tud írni..:)de én megbocsájtok neked, mert hát valakinek gyökérnek is kell lenni, nem lehet mindenki a szép színes kis virág :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!