Ki csalódott a Harry Potter 7.2. részében?
Nekem nagyon tetszett, pedig olvastam a könyvet is.
A film célja részben, hogy a könyvet nem olvasó nézők is értsék és élvezzék a történetet, így nyilván vannak eltérések.
Mindent összevetve, szerintem egy nagyon élvezhető és látványos filmről van szó, az érzelmek is jól átjöttek.
Kicsit, amit személy szerint hiányoltam az a varázslat/mágia, mert inkább az akcióra ment rá a film. Kicsit hiányzott az első film hangulata, de hát maga a könyv is borongós hangulatú volt.
Olvastam amúgy egy cikkben, hogy volt az írónőnek egy másik alternatívája a befejezést illetően, ami úgy működött volna, hogy Harry visszamegy az időben és szülei segítségével legyőzi Voldemortot, majd később ő lett volna a Roxfort igazgatója, és az ő fia lett volna ezután minden idők legsötétebb varázslója. De az írónő hamar elvetette ezt az ötletet, mivel szerződése volt a filmet rendező céggel és ki kellett volna cserélni az egész szereplőgárdát, mivel ugye a főhősök gyerekek lettek volna.
Bocsi, hogy ennyit rizsáztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!