X-man elsők mi van ezzel a filmel?
Hát a cerebros dolgon én is gondolkodtam egy percet. Aztán rájöttem, hogy is lehet megmagyarázni azt az elszólást. A "kis" cerebrot akárki építhette. Öregként ő a véglegesített "nagy" cerebrorol beszél. Tehát azt építhették ők ketten.
A járására pedig nincs értelmes magyarázat. Baki.
Lehet, de ez van. Egyébként meg utólag minden ilyen eseményszálas problémát megmagyarázhatnak valahogy. Pl Xavier kísérleti gyógyszereknek köszönhetően ideiglenesen járt, aztán abba kellett hagyja és mégsem járt tovább.
Az olyan bakik nagyobbak és rosszabbak, mint amikor a náci fazon a földre csapódott tengeralattjáróban frankón jól elvan végig és abban a teremben minden vízszintesen maradt, meg sem rezzent kb... :D Na ezek a bénaságok igazán.
A 1st class nem kapcsolódik a Trilógiához, csodálkozom, hogy nem jöttél rá erre.
Ha még azt is tudnád, hogy a képregények mennyire eltérnek a filmektől, talán el sem hinnéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!