Harry Potter hopponálás?
Figyelt kérdés
A Harry Potter című fimsorozatban hopponálásnak hívják amikor az ember megjelenik a semmiből viszont a filmben láthatunk olyat is amikor egy füstgolyóként szállnak a levegőben. Mi a külömbség? VAgy tud valaki valami magyarázatot adni?2011. júl. 29. 19:57
11/13 anonim válasza:
a könyvben nem csak voldemort, hanem piton is tudott repülni! :)
12/13 anonim válasza:
Nem hoppOnálás, hoppAnálás!
A válasz meg a kérdésre a filmek látványtervezőiben rejlik... ez jobban nézett egyszerűen.
13/13 anonim válasza:
Csak a filmbe tették bele, mert látványosabb :) (bár szerintem hülyeség. én is azt hittem először, hogy hoppanálás, de volt az ötödik részben, abban a jóslatok termében hogy valaki szalad, és közben röhögve repült mellette egy halálfaló... )
Egyébként Piton mikor repül? A könyvben is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!