Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jóban - Rosszban: ukrán...

Jóban - Rosszban: ukrán terroristák. Csak nekem tűnt fel, hogy csak a nagyfőnök beszélt akcentussal, az összes többi tökéletesen tudott magyarul?

Figyelt kérdés
Szása meg a többiek... Hogy csinálhatnak ekkora bakit a készítők? Röhejes lett tőle az egész történet, meg a "vérengzés"...
2009. ápr. 6. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Ja, nekem is feltűnt, bár én azzal magyaráztam, hogy lehet, hogy ezek csak a beceneveik voltak és valójában magyarok voltak. De hát amúgy mit vár az ember egy ilyen sorozattól?
2009. ápr. 7. 00:21
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Ezt a részt ugyan nem láttam. De az egész sorozat egy nagy vicc, mintha valami rossz paródia lenne. Anyukám szokta nézni nagy feszülten mi meg végigröhögjük, ritka rosszak a színészek, mit vársz tőle, még jó is legyen?
2009. ápr. 7. 01:49
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
hát ez is csak olyan magyar gyártmány, egyszerűen nevetséges
2009. ápr. 7. 07:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Végül is azért mert a nagyfőnök ukrán volt,attól még a "béresei"lehettek magyarok...
2009. ápr. 7. 08:30
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Basszus,"vérengzés"!:D :D :D

Ez a szánalmas "akármi" még a kisváros meg a tűzvonalban leggagyibb "akció"jeleneteit is alúlmúlta!Nehéz elképzelni,hogy ennél még van lejjebb...de majd bebizonyítják,hogy igenis mi készítjük a legsz.rabb filmeket a világon.

2009. ápr. 7. 09:56
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Ja, de lehet, hogy a főgonosz ukrán, a csatlósai meg magyarok, de amúgy tényleg nevetséges ez a sorozat, az én anyukám is imádja, és mindig megnézi, amikor tudja, én úgy hívom ezt a sorozatot, hogy Hugyban szarban. :)

Szerintem az volt a legviccesebb, amit iszonyat elcsesztek, hogy még régebben volt egy rész, amikor a Barbara meg az Előd a gyönyörű hóesésben álltak és romantikáztak, mögöttük meg egy hatalmas fa, tele őszi levelekkel....Legalább oda kellett volna arra figyelni, hogy elrejtsék, hogy valójában még csak ősz van.Nagyon vicces volt.

2009. ápr. 7. 10:12
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Én szeretem az összes bakival együtt.Mondjatok egy filmet amiben nics baki..!!!És még mindig jobbak ezek a kicsit gágyú,de magyar sorozatok,mint a brazil,megstb!!!!!!!!!!
2009. ápr. 7. 10:22
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
10:12 vagyok: Igen, a brazil, meg a hasonló sorozatoknál sokkal jobb, sőt sz-tem még a Barátok közt-nél is.
2009. ápr. 7. 11:47
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell azért kicsúfolni!! :)) Inkább nézek egy MAGYAR sorozatot, mint sok külföldi hülyeséget! Pl. A Tűzvonalban, az Életképek, /és a Szomszédok anno /, nagyon is jó sorozatok. A Jóban -rosszbant is szeretem!
2009. ápr. 7. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Már megint miért lett mindenki lepontozva??

Kinek a játéka ez?

Ja, a hülye gyerekeknek, értem...

2009. ápr. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!