Jóban - Rosszban: ukrán terroristák. Csak nekem tűnt fel, hogy csak a nagyfőnök beszélt akcentussal, az összes többi tökéletesen tudott magyarul?
Basszus,"vérengzés"!:D :D :D
Ez a szánalmas "akármi" még a kisváros meg a tűzvonalban leggagyibb "akció"jeleneteit is alúlmúlta!Nehéz elképzelni,hogy ennél még van lejjebb...de majd bebizonyítják,hogy igenis mi készítjük a legsz.rabb filmeket a világon.
Ja, de lehet, hogy a főgonosz ukrán, a csatlósai meg magyarok, de amúgy tényleg nevetséges ez a sorozat, az én anyukám is imádja, és mindig megnézi, amikor tudja, én úgy hívom ezt a sorozatot, hogy Hugyban szarban. :)
Szerintem az volt a legviccesebb, amit iszonyat elcsesztek, hogy még régebben volt egy rész, amikor a Barbara meg az Előd a gyönyörű hóesésben álltak és romantikáztak, mögöttük meg egy hatalmas fa, tele őszi levelekkel....Legalább oda kellett volna arra figyelni, hogy elrejtsék, hogy valójában még csak ősz van.Nagyon vicces volt.
Már megint miért lett mindenki lepontozva??
Kinek a játéka ez?
Ja, a hülye gyerekeknek, értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!