Hogy jönnek sorba az X-men részek?
Figyelt kérdés
sziasztok arra lennék kiváncsi hogy jönnek sorba az X-men részek? és hogy az utolsó résznek mi a vége? (ebből tudom hogy láttam -e már.2011. júl. 28. 12:36
2/6 anonim válasza:
Logan megölin jean-t
és sorban asszem, ugy van h
xmen az elsők
xmen kezdetek farkas
xmen a kivülállók
xmen 2
xmen 3 az ellenállás vége
3/6 A kérdező kommentje:
a hat mikor jön ki???
2011. júl. 28. 14:13
4/6 A kérdező kommentje:
az ellenálás végének am az a vége hogy magneto megmozdítja a sakkor ( marad még benen erő) és annak a folytatását akartam megnézni
2011. júl. 28. 14:15
5/6 anonim válasza:
azaz , annak még nincs folytatása, amugy én a történetbeli időben irtam sorba őket, moziban megjelenésük, 1,2,3,farkas,elsők
6/6 anonim válasza:
Készítési sorrend:
X-Men
X-Men 2
X-Men 3
X-Men Origins
X-Men 1st class
Kronológiai sorrend:
X-Men 1st class
X-Men Origins
X-Men
X-Men 2
X-Men 3
A 1st class és az Origins között amúgy több logikai eltérés is van, amikbe most nem mennék bele, de nem is szükséges, tekintve, hogy a Trilógia és a többi film sincsenek egymással szoros tartalmi-logikai kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!