Hány része van Az éjszaka háza c. könyvsorozatnak? és h jönnek egymás után a részek?
és méh szeretném ha leírnátok a véleményeteket (de léccci ne áruljatok el semmi konkrétat mert már olvastam róla olvasói véleményeket de ott a legelsőnél lelőtték az egyik fontos történést)
köszönöm:)
Eddig 3 részt olvastam el. Nem is tudom hirtelen, van e több magyar nyelven.
1. Megjelölve
2. Elárulva
3. A kiválasztott
Nekem az első kettő tetszett, a harmadik kevésbé, szerintem ezért nem olvastam tovább. De ki tudja, lehet majd folytatom. :)
Megkérdezhetem mi volt az a fontos történés? csak kíváncsi vagyok. :)
hát nem tudom ez melyik részben van de leíták h a csaj majd vámpír lesz.. és lehet h ez nem olyan nagy dolog de én szeretem úgy olvasni a könyveket h fogalmam sincs mi történik majd benne csak ott derül ki:D na de sebaj kibírom:D
am köszi a választ:)
Asszem az első könyvben az első öt oldalban kiderül. :)
De igazad van én sem szeretek úgy olvasni könyveket.
a könyvek így jönnek sorban :
Megjelölve
Elárulva
A Kiválasztott
A Vad
A Préda
Megkísértve
Megperzselve
Ébredés
Elrendelve
Hidden(ennek nem tudom mi a magyar címe)
Ha jól tudom 2012-ben a 10. kötet is megjelent.
Én mondjuk még csak a nyolcadik kötetig olvastam,szóval erről tudok mondani valamicskét.
Spoilerezni utálok,de nem derül ki minden az első kötetben, mindegyik részében van valami érdekes vagy épp meglepő dolog.
Összességében nem rossz könyvsorozat a szereplők többnyire szerethetők,de néhol a történet maga is sablonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!