Ez miért olyan nagy cucc?
Figyelt kérdés
Mindenki az oszályban csak bámul rám amikor mondtam hogy megvan a Dragonball Z összes része szinkronosan kristálytiszta hanggal... Az egyik gyerek még fizetne is érte hogy meglegyen neki... Nekem a kedvenc sorozatom, de aki tényleg rajongó annak pár perc keresés Google-n és már le is tudja tölteni... Én is torrent oldalon találtam meg szinkronosan... Ez miért olyan nagy cucc, hiszen már réges-rég kikerült a stúdiól a hang és már szerintem minden DBZ fannak megvan... Azért olyan "hűdenagy" cucc mert az ORTT betiltotta annak idején a sorit??2011. júl. 28. 10:57
1/2 anonim válasza:
Az igazi nagy fan, meg se nézné magyar szinkronnal! :D A szinkronhangok nagyon jók, de agyon van cenzúrázva és félre van fordítva az egész.
Nekem is megvan mind 35dvd, jó minőség, japán hanggal magyar felirattal :)
2/2 anonim válasza:
Üdv!
Én is amondó vagyok, hogy az eredeti japán hanggal, sokkal jobb nézni.
Azért nagy dolog egyeseknek, mert rengeteg gyerek, csak addig jut el internet terén, hogy csatlakozzon a kedvenc online játékához. Arra, hogy használja a google-t, vagy utánajárjon bizonyos dolgoknak, ahhoz már diploma szükségeltetik. (Sajnos) Mert ugye egyszerűbb elkunyerálni mástól, mint megkeresni és letölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!