Látta már valaki az "emlékezz rám" című filmet?
Dehogy is! A film végén, a táblára írják fel a dátumot, hogy 2001.09.11. Magyarul azzal van vége a filmnek, ami a valóságban is megtörtént.
Nem gondoltam, hogy van olyan, aki nem látta meg ezt az összefüggést. Honnan gondoltad, hogy meg akarta ölni magát?
Miután meghalt, az apja és a húga közel kerültek, a csaj is leküzdötte azt, ami egész életében üldözte, tehát valamilyen szinten a halála által elindított folyamatokon volt a hangsúly, ezért kellett meghalnia szerintem:)
Az apjához ment az irodájába,de ő késett..és ennek köszönhetően az apa,Pierce Brosnan meg is menekült,de a fia sajnos meghalt,de nem önszántából.. azok az ikertornyok voltak és ahogy már az előttem lévők is említették,felírták a táblára a dátumot : 2001.09.11.
Talán illene kicsit utánaolvasnod!
túl értelmetlen volt a vége..gondoltam arra,hogy az lehet,mikor fel volt írva a táblára.
Amúgy tudom a történetet,nem kell oktatni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!