Vannak nagyon ijesztő horror filmek?
amiket leírtál nem is ijesztőek.
állítólag mindenidők legijesztőbb filmje az az exorcist. bár már nem olyan ijesztő néhol nevetséges. de a maszkmesterek a legijesztőbb szörnyet csinálták meg benne. még ma is az a kislány van minden iesztő dologban.
am meg paranormal activity.
paranormal entity
Tunel
REC1-2 ( ez sem ijesztő de nagyon izgalmas ajánlom a vége picit parás és jó a csattanó)
Deathly silence.
Oké. Én nem tapasztalatból írok, de... Nagyon-nagyon ijedősnek tartom magam. De az a tényleg irtó beszari fajta, ha valaki csak beszélher horrorfilmekről, elmondja a törtenetuket, inkább bedugom a fulhallgatomat. De a válaszolók között sokan durva horrorfilmekey láttak, amik valóban azok! Akkor hogy lehet, hogy megijednek/durva horrornak, sőt, egyáltalán horrornak tartják pölö a Ragyogást?!? Leírtam, hogy én milyen vagyok, de azt a filmet láttam, olvastam a könyvet, anélkül, hogy tudtam, hogy horror!! És nem féltem tőle! Elismerem, feszültséget kelt, de nem mondanám horrorfilmnek... Fura :S Mondjuk lehet, hogy most már bírnam az ilyeneket, de először 10 évesen láttam az Átkot a nővéremmel, és attól kicsiként annyira beparáztam, hogy így évek óta menekülök az ilyen filmek elől :D (amúgy 15 vagyok)
Bocsi, hogy ilyen hossZú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!