Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak nagyon ijesztő horror...

Vannak nagyon ijesztő horror filmek?

Figyelt kérdés
Mindegy, hogy új vagy régi csak lényeg, hogy ijesztő legyen. A legtöbb klasszikust és az ismertebbeket már láttam. Pl Rémálom az elm utcában, Péntek 13, Fűrész stb... de ha tudtok még jókat, írjátok le :) előre is köszi :)
2011. júl. 21. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:

amiket leírtál nem is ijesztőek.

állítólag mindenidők legijesztőbb filmje az az exorcist. bár már nem olyan ijesztő néhol nevetséges. de a maszkmesterek a legijesztőbb szörnyet csinálták meg benne. még ma is az a kislány van minden iesztő dologban.

am meg paranormal activity.

paranormal entity

Tunel

REC1-2 ( ez sem ijesztő de nagyon izgalmas ajánlom a vége picit parás és jó a csattanó)

Deathly silence.

2011. júl. 21. 13:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezeket ismerem, de azért köszi. Mondjuk az ilyen kézikamerás filmek nem jönnek be :S
2011. júl. 21. 14:17
 3/7 picurka13 válasza:
Gyilkos tréfa,halálos hallgatás,kedvencek temetője,ragyogás,tudom mit tettél tavaly nyáron,sírtáncolók,
2011. júl. 21. 15:09
 4/7 picurka13 válasza:
Túlvilág szülötte,barlang,dermesztő szél
2011. júl. 21. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Kísértetjárás Connecticutban...mondjuk ez attól függ, hogy neked melyik stílus a félelmetes. Mert én speciel a paranormális témájú filmekkel vagyok így. Kivéve a PA, PA2 és a PE...ezek olyan gagyik, hogy az már fáj xDD. De egyik bnőm pedig a szeletelősöktől fél. Szóval ez *stílusfüggő*
2011. júl. 21. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
hát nincs olyan horror ami tényleg nagyon durván ijesztő lene de mondok egy pár undoritó filmet ;) Salamon 120 napja , Szerb , Mártirok , Canibal holocoust , a halál ezer arca nekem ezek tetszetek :) ajálom öket.! és horror filmböl talán az insidious-t .
2012. aug. 3. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Oké. Én nem tapasztalatból írok, de... Nagyon-nagyon ijedősnek tartom magam. De az a tényleg irtó beszari fajta, ha valaki csak beszélher horrorfilmekről, elmondja a törtenetuket, inkább bedugom a fulhallgatomat. De a válaszolók között sokan durva horrorfilmekey láttak, amik valóban azok! Akkor hogy lehet, hogy megijednek/durva horrornak, sőt, egyáltalán horrornak tartják pölö a Ragyogást?!? Leírtam, hogy én milyen vagyok, de azt a filmet láttam, olvastam a könyvet, anélkül, hogy tudtam, hogy horror!! És nem féltem tőle! Elismerem, feszültséget kelt, de nem mondanám horrorfilmnek... Fura :S Mondjuk lehet, hogy most már bírnam az ilyeneket, de először 10 évesen láttam az Átkot a nővéremmel, és attól kicsiként annyira beparáztam, hogy így évek óta menekülök az ilyen filmek elől :D (amúgy 15 vagyok)

Bocsi, hogy ilyen hossZú lett.

2014. jún. 4. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!