Mondanátok nekem Skins-hez hasonló sorozatokat?
Gossip Girl - kevésbé élezi ki a dolgokat, de hasonló témán indul el.
Pretty little Liars - ez tinisorozat, kicsit krimi, kicsit dráma, egészen jó, érdemes belenézni, ha maga a stílus bejön.
Dirt - az első évadot láttam, nekem nagyon tetszett, igaz köze sincsen a tinikhez, egy bulvár lap főszerkesztőjéről szól, viszont a drogok itt is szerepet kapnak.
Californication - egy híres író életéről szól, szex, (reménytelen)szerelem, család, barátok a nagybetűs életben.
Gilmore Girls - egyszerűen csak látni kell, vicces, bájos, romantikus. Tipikusan az a sorozat, ami kicsit kirángat a valóságodból.
Grace Klinika - ha már ajánlgattam itt mindenfélét, ezt nem hagyhatom ki, orvosi sorozat, biztos hallottál már róla, ha még nem láttad, nézd meg, megéri ;)
Hirtelen ennyi, a Skinshez hasonlót még soha nem találtam, szerintem nem is fogok, nem hiszem, hogy lenne más sorozat, ami tudná hozni azt az eredetiséget, amit az adott tinikorosztály megtalál benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!