Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok nekem Skins-hez...

Mondanátok nekem Skins-hez hasonló sorozatokat?

Figyelt kérdés
Más stílusú sorozat is érdekelne, amennyit csak tudtok, amit érdemes elkezdeni nézni mert tényleg nagyon jó. köszi!
2011. júl. 19. 23:34
 1/6 mr.brown ***** válasza:
Blue Mountain State a skin utál szokott menni.
2011. júl. 20. 07:13
 2/6 anonim válasza:

Gossip Girl - kevésbé élezi ki a dolgokat, de hasonló témán indul el.

Pretty little Liars - ez tinisorozat, kicsit krimi, kicsit dráma, egészen jó, érdemes belenézni, ha maga a stílus bejön.

Dirt - az első évadot láttam, nekem nagyon tetszett, igaz köze sincsen a tinikhez, egy bulvár lap főszerkesztőjéről szól, viszont a drogok itt is szerepet kapnak.

Californication - egy híres író életéről szól, szex, (reménytelen)szerelem, család, barátok a nagybetűs életben.

Gilmore Girls - egyszerűen csak látni kell, vicces, bájos, romantikus. Tipikusan az a sorozat, ami kicsit kirángat a valóságodból.

Grace Klinika - ha már ajánlgattam itt mindenfélét, ezt nem hagyhatom ki, orvosi sorozat, biztos hallottál már róla, ha még nem láttad, nézd meg, megéri ;)

Hirtelen ennyi, a Skinshez hasonlót még soha nem találtam, szerintem nem is fogok, nem hiszem, hogy lenne más sorozat, ami tudná hozni azt az eredetiséget, amit az adott tinikorosztály megtalál benne.

2011. júl. 20. 10:23
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!hát igen, a skins-t nehezen lehet felülmúlni a maga kategóriájában:) a grace klinikát meg az egyik kedvenc sorozatom:)
2011. júl. 20. 15:51
 4/6 A kérdező kommentje:
*-át
2011. júl. 20. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Misfits. Ez nem annyira ismert, brit sorozat, de nagyon jó, nem lehet abbahagyni! Ugyanolyan elvont hangulata van, mint a Skinsnek, csak 50szer izgalmasabb:)
2011. júl. 20. 17:18
 6/6 A kérdező kommentje:
neked is köszönöm!:) majd megírom, hogy hogy tetszenek:)
2011. júl. 20. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!