Ajálanátok jó sorozatokat nekem (mint pl:skins, vámpír akták, true blood. ) (? )
odaát, gossip girl :) ja meg tudtad, hogy a true blood 3. évada már elkezdődött?! már két rész kijött :P
16/L
sajnos csak feliratosan. :(
vagy rosszul tudom?
Szinkronnal sz@r. Amúgy meg:
Supernatural, Being Human, Misfits, Vampire Diraies, Buffy a vámpírok réme (:D), Moonlight, Dead like me, Point pleasant vagy ami most indult szintén felirat lesz majd hozzá, a The gates
Amin nagyon jó még a How I met your mother.
SZIGORÚAN felirattal, eredeti nyelven. El nem hiszed mennyit ront az élményen a szinkron, nem olyan nagy eresztés olvasni közben a feliratot.
Az igaz, hogy jobban odalehet figyelni, viszont félrefordítanak egy csomó mindent. És, ha egyszer megnézel egy részt eredeti nyelven belátod, hogy nagyon szar a szinkron. És ez nem csak a True Blood-ra igaz.
Előbb-utóbb meglehet szokni az olvasást film közben, és így sokkal jobban megéri:
-A felirat pontosabb, mint a szinkron jobban átjönnek a dolgok.
-Hamarabb nézheted. Mikor lesz majd T.B. 3. évad szinkronosan?
Szóval én a True Blood 3. évadát ajánlom, mert egyelőre úgy néz ki, hogy kitettek magukért.
Vki emlegette a Biffy a vámpírok réme c. sorozatot, na erről jutott eszembe, hogy amit érdemes még megnézni a Wolf lake. Anno együtt ment a Viasaton a Buffyval.
Ja és még a Buffy amolyan folytatás szerűsége az Angel, amit szintén érdemes megnézni.
Biffy, az Buffy akart lenni.:)
A Wolf lake - ki nem találod - vérfarkasos sorozat volt. (a főszereplő tuti ismerős lesz majd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!