Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Legdurvább horror film?

Legdurvább horror film?

Figyelt kérdés

Kérlek,Paranormalos tinédzser cicák hagyjanak már,megvan a véleményem arról az unalmas baromságról,hogy a szellem 1 óráig semmit nem csinál csak az ajtót csapkodja.

Gondolok ilyen horrorokra:

Kör 1-2-3

Átok 1-6

Ördögüző

Necromantia

Ezeknél tud valaki durvábbat?

Mégegyszer mondom:nem azt akarom hogy az undortól ne tudjak vacsorázni,hanem hogy aludni ne tudjak a félelemtől.Szóval jó lenne ha hanyagolnátok a gore horrort.

2011. júl. 18. 21:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
új film: grave encounters, nekem bejött és egész parás :D
2011. szept. 5. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
És azóta találtál valamit? Mert engem kezd kicsit felb.szni az ideg hogy x-edik helyen nézek utána a "legkeményebb ultrabrutál reszkettető ÜBERIJESZTŐ" filmeknek, és 2 óráig szopom a f.szt a képernyő előtt mert kib.szottul nem történik semmi. húúhúúhúúúúúúú, jaj de félelmetes, valahol toplista 1-es a másvilág, és most már nagyon elegem van, az is egy fos. Nem is létezik félelmetes film szerintem, vagy ha mégis akkor mondd már el mire jutottál anno. köszi szépen
2012. dec. 8. 20:53
 13/18 A kérdező kommentje:

arra,hogy valaki írta a paranormal activityt és elmentünk a haverokkal megnézni , a film végén majdnem össze$zartuk magunkat a röhögéstől.Az volt a legjobb jelenet amikor rángatták a paplant na ott azt hittem tényleg behugyozok.Nekem azt mondták h ettől befogok csinálni éjjel.Jól is mondták majdnem be$zartunk a röhögéstől D:

Tegyél vele egy próbát ha egyedül nézed meg biztos félelmetes.A másvilág mai szemmel tényleg egy rakás ló$zar ,talán 9 évesen láttam akkor még féltem is egy kicsit.

De am kösz a kommentet elindítottál bennem egy új kérdést :D

2012. dec. 8. 23:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Szóval nem jutottál semmire és nyomatékosítod a véleményem :D Hát ok, akkor nincs más, mint beletörődni. Megnéztem a mártírokat is már, ezzel annyiban voltam elégedett, hogy legalább próbálkozik. Persze a forgatókönyvíró kifogyhatott a szuszból mert a film második fele egy vontatott szarság.
2012. dec. 9. 19:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Egyébként az Átok az, amit nem bírok felfogni. Legfélelmetesebb filmek, vagy 9-en írták azt hogy húú az nagyon fosatós... ezt azóta se és sosem fogom elfelejteni. Egy idő után alig bírtam koncentrálni annyira iszonyatosan unalmas és semmilyen volt, nem is követtem már a harmatgyenge dialógusokat, de a csattanó az volt amikor az 1/3-dánál tartott a film és a saját horkolásomra ébredtem fel (soha sem szoktam horkolni), szétfolyt a ruhámon a nyálam meg minden, és vissza kellett tekernem, de még így is később újra neki kellett futni a vége miatt mert nem bírtam ki egyszerre az egészet.

Nem hiszem hogy a paranormal activity megijesztene.. még nem láttam, dehát eddig is a hatás miatt tv-n fejhallgatóval néztem az eddigieket.

2012. dec. 9. 19:10
 16/18 A kérdező kommentje:

szorakozas__filmek-sorozatok__3739159-letezik-meg-igazan-jo-horror-film

X)

2012. dec. 9. 23:20
 17/18 anonim válasza:
Sinister
2013. febr. 18. 13:08
 18/18 anonim ***** válasza:

The Blair Witch Project

Éjjel, a film után rémeket álmodtam, még nyögtem is álmomban a tesóm szerint.

2015. nov. 28. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!