Legdurvább horror film?
Kérlek,Paranormalos tinédzser cicák hagyjanak már,megvan a véleményem arról az unalmas baromságról,hogy a szellem 1 óráig semmit nem csinál csak az ajtót csapkodja.
Gondolok ilyen horrorokra:
Kör 1-2-3
Átok 1-6
Ördögüző
Necromantia
Ezeknél tud valaki durvábbat?
Mégegyszer mondom:nem azt akarom hogy az undortól ne tudjak vacsorázni,hanem hogy aludni ne tudjak a félelemtől.Szóval jó lenne ha hanyagolnátok a gore horrort.
arra,hogy valaki írta a paranormal activityt és elmentünk a haverokkal megnézni , a film végén majdnem össze$zartuk magunkat a röhögéstől.Az volt a legjobb jelenet amikor rángatták a paplant na ott azt hittem tényleg behugyozok.Nekem azt mondták h ettől befogok csinálni éjjel.Jól is mondták majdnem be$zartunk a röhögéstől D:
Tegyél vele egy próbát ha egyedül nézed meg biztos félelmetes.A másvilág mai szemmel tényleg egy rakás ló$zar ,talán 9 évesen láttam akkor még féltem is egy kicsit.
De am kösz a kommentet elindítottál bennem egy új kérdést :D
Egyébként az Átok az, amit nem bírok felfogni. Legfélelmetesebb filmek, vagy 9-en írták azt hogy húú az nagyon fosatós... ezt azóta se és sosem fogom elfelejteni. Egy idő után alig bírtam koncentrálni annyira iszonyatosan unalmas és semmilyen volt, nem is követtem már a harmatgyenge dialógusokat, de a csattanó az volt amikor az 1/3-dánál tartott a film és a saját horkolásomra ébredtem fel (soha sem szoktam horkolni), szétfolyt a ruhámon a nyálam meg minden, és vissza kellett tekernem, de még így is később újra neki kellett futni a vége miatt mert nem bírtam ki egyszerre az egészet.
Nem hiszem hogy a paranormal activity megijesztene.. még nem láttam, dehát eddig is a hatás miatt tv-n fejhallgatóval néztem az eddigieket.
szorakozas__filmek-sorozatok__3739159-letezik-meg-igazan-jo-horror-film
X)
The Blair Witch Project
Éjjel, a film után rémeket álmodtam, még nyögtem is álmomban a tesóm szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!