Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem értek valamit a Harry...

Nem értek valamit a Harry Potterből (? )

Figyelt kérdés
Szóval Mardekár kb. 1000 évvel ezelőtt élt. Egy embernek 1000 évre visszamenőleg kb. 2^30 őse volt, ami több mint 1000000000, tehát egy varázslónak szinte az akkor élt összes ember az őse (már akinek még élnek mai leszármazottai, de mivel Mardekár ilyen ez most mindegy). De közben csak néhányan tudnak párszaszóul, mikor a varázslók 99% százaléka Mardekár leszármazotta.
2011. júl. 17. 16:04
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
a matek számítások csak elméletben reálisak te kis iq betyár a valóságban nem lehet mindent képletben levezetni. ne számolni tanulj hanem gondolkozni és talán képletek nélkül letudod majd vezetni magadnak mért tartunk hülyének addig pedig a feltevéseid tartsd meg magadnak ha nem akarod hogy mindenki tudja rólad hogy egy seggtitán vagy aki csak a matekhoz ért
2011. júl. 21. 13:28
 42/60 anonim ***** válasza:
ha bemész egy átlagos középsiksolai matek órára ott is szembesülsz a ténnyel, hogy a matek csak elméletben helyes. ha PL egy olyan feladatot oldasz meg képlettel ahol emberekről van szó pl 30 ember és nagyon gyakran kijönnek tizedes jegyek a végén. akkor az bizonyítja hogy a matek egy szar ami csak elméletben működik. hiszen 1.5 gyerek nem létezik. 1000 éve tőbb milliárd ember volt. felkerekítve egy családban csak 30 generáció ez. lehetetlen amit mondasz. lehet hogy te levezetted elméletben de téves. legalább 5000 nővel kellett volna lefeküdnie úgy hogy mindegyikből legalább ikrek szülessenek. és aKKOr LENNE REÁLIS a te kettő a harmincadikon képleted de csak akkor. így csak 30. nem kettő a harmincadikon hanem simán harminc
2011. júl. 21. 13:34
 43/60 A kérdező kommentje:

13:24: köszönöm a hasznos választ (de ha belegondolsz, hogy az első 10 nemzedék után egy gyerek új családot alapít és nem lesz belterjes még akkor is nagyon sok unoka lehet)

13:28 én se állítottam, hogy 2^33 utódja lesz, csak azt hogy az emberek nagyrésze (inkább a Roxfort nagyrésze, mivel a gyerekek többsége angol családból származik és nem dél-amerikai bevándorlók) az utódja.

2011. júl. 21. 17:29
 44/60 A kérdező kommentje:
Meg még azt is kihagytam, hogy valószínűleg Mardekár se szótárból tanult meg párszaszóul, hanem ő is örökölte (egészen a majmokig visszavezetően).
2011. júl. 21. 17:53
 45/60 anonim ***** válasza:
igen, a majmok párszaszóul beszéltek...EZ MÁR TÉNYLEG FÁÁÁÁJ!!!!!! Öregem, te olyan sötét vagy, hogy a negro világít a szádban...xDD...
2011. júl. 21. 18:53
 46/60 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted kitől örökölte Mardekár?
2011. júl. 21. 19:01
 47/60 anonim ***** válasza:

Mondjuk elsajátította? Varázslókról van szó, miért ne lenne lehetséges, hogy Malazár élete folyamán tanult meg a kígyók nyelvén, esetleg valami ősi mágiával, vagy akárhogy.

A számításodra visszatérve, tegyük fel, hogy Mardekárnak csak 1 utódja volt, így a végeredmény máris feleződött. Tegyük fel, hogy neki is csak egy gyermeke született, vagy csak 1 vitte tovább a családfát.. jéé negyedére csökkent. Feltehetőleg nem volt MINDIG 2 gyerek, sőt, gyakoribb lehetett az 1 leszármazott. Na most tegyük fel, mégegyszer mondom TEGYÜK FEL, hogy 1000 év alatt mindig csak 1 gyermek vitte tovább Mardekár génjeit. Akkor hány leszármazottja van ma? 1. Éppezért a matematika itt semmit nem ér.

2011. júl. 21. 20:55
 48/60 A kérdező kommentje:
Azt ne tegyük fel, hogy 1000 évig mindig egy született, mert nem igaz, de azt feltehetjük, hogy 800 évig csak 1 gyerek született és utána mindig 2: a maradék 200 év az kb. 7 nemzedék, tehát 2^7=128 még ebből is elég sokat kell levonnod az egyhez.
2011. júl. 21. 21:30
 49/60 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem h mi a herének kérdezel, ha makacsabb vagy mint egy öszvér? Ha ennyire biztos vagy magadban (ebben a címeres ökörségben) akkor mi büdös francért kérdezel?!... Esküszöm, most kiverném a fogaidat kockagyerek x"DD. Pedig lány vagyok. Ha te is, akkor meg még inkább szégyelld magad :P
2011. júl. 21. 21:45
 50/60 A kérdező kommentje:

1. Mert meg akartam tudni, hogy ez egy hiba-e.

2. Mert mikor megkérdeztem még nem voltam biztos benne.

3. Ti most a hogyan tudjuk minél jobban megfogyasztani a Mardekár-családot játszotok.

2011. júl. 21. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!