Szerinted mikor lesz legközelebb olyan világsikerű többrészes mozifilm, mint a Harry Potter? Ha lesz egyáltalán szerintetek!
Százévente egyszer?
Ezt most nem ironikusan írtam, de ha megfigyeled, ott volt ugye régebben Tolkien, C.S Lewis (Narnia) és még volt valaki, akinek nem jut eszembe a neve; ugyebár ha megfigyeled, közülük is inkább Tolkien vitte többre, az ő műve sokkal sikeresebb lett. Az azt megelőző évszázadokban is ugyanígy volt.
Harry Potter felejthetetlen világ, szerintem nagyon nehéz olyan jót alkotni, amit tényleg szeret a köznép; ezt ők mind megtették és meg is fogják azok, akik külön világot építenek erre; akik egy kicsit bolondok és azt akarják, hogy mi is azok legyünk;persze csak pozitív értelemben :o)
Szerintem akkor, ha majd újra és újra megfilmesítik.
Egyébként nem tudom, ahhoz NAGYON durván jónak kell lennie valaminek, hogy ezt a több millió fős őrületet túlszárnyalja.
Nagyon ritka, hogy egy könyv- és filmsorozat így meghódítsa a világot. Személy szerint én nem vártam ezt a napot, amikor elmondhatjuk, hogy a Harry Potternek vége, befejeződött. Olyan jó volt várni anno a következő köteteket. Ti hogy vagytok ezzel?
Bárcsak az írónő rászánná magát és megírná a Harry gyermekeinek is a történetét, és azt az időt ami ezek után következik.
Minden kötetét olvastam és a filmeket is láttam.
A Gyűrűk Urát is nagyon imádom az is egy világsiker.
Hát nem tudom a Harry Potter mint világ siker elbujhat a hires Lucas art film mögöt a Starwars:D amit még a papámap az apámat és még engem is lenyügözött mind film:)3 generáció büvölt el szal nem rossz film:) ezt most nem sértésnek irtam mert én pl szeretem a harry pottert is
a gyürükurának ugy tudom lessz még egy réssze bár nem a megszokott szereplőkel:)!
akkármi is lessz én várom a kővetkező hasonlo filmet ami több résszből áll akármilyen is legyen:)
A hobbit ( A babó címmel futott eredetileg) az lesz a GYU 4. része, pontosabban ez a trilógia előzménye, ahol Bilbó lesz a főszereplő és az ő kalandja Gandalffal, a törpékkel mint Thórin és a Bakacsin erdő beli tündékkel (ugye ők Legolas családja, ő is benne lesz, akinek az apját amúgy a HP-ből ismert Barty Kuport alakító színész fogja játszani), ugye akkor még utálták a törpéket és lesz ott nagy hadakozás és ugye benne lesz Gollam is.
Magyar wikin fent van infó, nézzetek bele.
Egyébként szerintem félreértetted a hasonlatom, mert a NArniát és a GYU-t hasonlítottam össze; jelen esetben mint könyvek semmint filmek :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!