Hogy tetszett a Harry Potter a Halál ereklyéi 2. rész?
Nagyon tetszett, és bár voltak hiányosságai,ez a film a legjobb.
Az,hogy Harry a végén kettétöri a pálcát,nagyon rossz döntés volt a filmkészítők részéről. Aki olvasta a könyvet,az tudja miért nevetségesen szánalmas az a jelenet a filmben.
Sajnálom,hogy vége,de így kell lennie. Könyvben és filmben is méltó befejezés, és csak elveszítené a varázsát ha folytatódna.
A Herceg meséjét épp olyan gyönyörűen megcsinálták ,ahogy a könyvben,Helena Bonham Carter pedig egy zseni.
Tegnap láttam moziban. Hú hát mit is mondjak. Először is még mindig a hatása alatt állok és folyamatosan ezen kattog az agyam...:)) El se hiszem hogy vége és nem lesz több. Szerintem ez sikerült a legjobban és a többi filmhez képest ez elég könyvhűre sikeredett.
Csupán háromszor sírtam rajta....:'(
Nagyon szép volt, a csatajelenetek látványosak voltak és meg volt az a varázslatos hangulata...
Az a 2 óra a moziban nagyon hamar elment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!