Mi a kedvenc sorozatod és miért?
Mindig az amit épp nézek
Most épp Ezelt nézem,igyhát ez a kedvencem.
Azért szeretem,mert ebben is vannak elég nagy csavarok,érdekesek a török emberek,szeretem a ha egy filmben gyakran mutatnak börtönt,és imádom Cengizt xd
Am szeretem még ezeket is:Bosszu állarca,Csajok szilikon ez lesz a paradicsom,Csacska angyal,Jóbarátok,bűbájos boszorkák :)
A Simpson család.
Mert Homer Simpson forever.
nekem olyan h kedvenc nincs mert nagyon sok sorozatot szeretek :
Buffy a vámpírok réme (cím alapján vonakodva kezdtem el nézni de mostanra űrt érzek hogy vége)
Kettős játszma
Rubi az elbűvölő szörnyeteg
Csajok szilikon ez lesz a paradicsom
akkor a különféle helyszínelős sorozatok és társai pl:
CSI: Miami helyszínelők
Dr.csont
döglött akták
tru calling az őrangyal
stb.
régebbi sorozatok sajnos neten még nem találtam meg de jól voltak:
mint a filmekben
júdás asszonya
dolmen a rejtelmek szigete
zorro amibe Marlene Favela és Christian Meier a két főszereplő
mondhatni hogysorozat függő vagyok és hogy miért szeretem ezeket mert izgik és jók ennyi :D
Született Feleségek, mert amellett, hogy nagyon jó vígjáték, vannak benne egészen drámai fordulatok is. A színészek is nagyon jók. Volt egy olyan rész, aminek a nézése közben a hideg rázott, annyira durva és izgalmas volt :D
A másik kedvencem pedig a True Blood, mert abban is nagyon sok műfaj keveredik. Nem az a nyálas, szerelmes sz*r vámpíros sztori...Vicces, izgalmas, erotikus, akciódús :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!