Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az a kérdésem h ugye vámpírok...

Az a kérdésem h ugye vámpírok már nem élnek, nincs vérkeringésük, de a tvájlájtos vámpír h tudta így még is megtermékenyíteni Bellát? :|

Figyelt kérdés
Nem értem!XDD a lenéző hozzászólásokat nem kérem . de azért érdekel :o
2011. júl. 13. 16:45
 1/8 anonim válasza:
Szia az csak egy kitaláció mivel a vámpírok emberi fajon alapulnak csak éppen más lesz az étrendjük mér ne tudná megtermékenyíteni?
2011. júl. 13. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleve érdekes, hogy szívverés és vérkeringés nélkül hogy lesz erekciójuk. Már a Buffy/Angel szériák idején felvetődött a kérdés.
2011. júl. 13. 16:47
 3/8 anonim válasza:
MIvel a film nem tudományos alapokon nyugszik, így ebből a szempontból taglalni sem érdemes
2011. júl. 13. 16:48
 4/8 skarma ***** válasza:
100%
Én azt sem értem, hogy ha annyira nem bírják a vért, akkor hogy jártak suliba? Ott minimum egy lány tuti menstruált...
2011. júl. 13. 16:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, mormon vallási fanatikusoktól ne tanulj biológiát.

van ott még pár cifra dolog:

-ha nincs vérkeringése egyáltalán hogyan állt fel neki?

-a gyerek a leírások alapján a Down-szindróma jeleit mutatja (extra kromoszómák)

-miért nő olyan gyorsan az a gyerek?mert a vámpíroknak nem kéne öregedni... esetleg a félvér, akkor fele olyan lassan.

-Ha már ilyen gyorsan öregszik akkor hány évesen fog meghalni? 25?

-Jacob pedofil. Mormonoknak nincsenek erkölcseik.

...Stephenie Meyer can't write worth a darn. She's not very good."

Stephen King, Weekend magazine, 2009 január.

2011. júl. 13. 17:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké így értem!:D Köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 14. 03:12
 7/8 anonim ***** válasza:
én nem olvastam/láttam, de a vámpírokról csak én érzem úgy hogy már minden regényben/filmben annyira eltérően mutatják be őket, hogy az ember már nem érti, mi az "igazság" idézőjelben? mert hát valahogy egyeznie kéne...
2011. júl. 15. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem az "igazság" itt a kérdés, hanem a logikus levezetés.

Ha egy műben elfogadjuk hogy X és Y így van, akkor a szöveg igazodjon ehhez a logikához.

S. Meyer a saját maga által felállított szabályokat szegi meg, amikor épp úgy látja jónak a története szempontjából. Ezek miatt az ellentmondások miatt szétesik a mű.

2011. júl. 15. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!