Napster96 kérdése:
Hogyan lehet egy saját filmmel azt elérni, hogy a mozikban vetítsék?
Figyelt kérdés
Forgattam egy filmet, és ha kész van, hogyan lehetne elérni, hogy valamelyik mozi vetítse.2011. júl. 13. 12:33
1/6 anonim válasza:
Az esélyed egyenlő a nullával. Bocs, de ez az igazság.
3/6 anonim válasza:
Hát... nagyjából sehogy, hacsak nem tudod valami helyi, kisebb mozitól kicsikarni, hogy vetítsék. Rengeteg pénzre, forgalmazóra, érdekképviseletre, plakátokra, sztárokra van ahhoz szükség, hogy vmi ismertebb, normálisabb mozi a műsorára tűzzön vmit. Azt ugyan nem tudom, hogy milyen filmet forgattál, de... ne sértődj meg, de nem hiszem, hogy egy 15 éves srác (már ha a 96 a születésed évét jelöli a nevedben), aki itt kérdezgeti, hogy hogy tudná levetíttetni, olyan minőségű filmet tud forgatni, amit játszanának... ezt nem feltétlen csak a történetre, a színészi játékra és a forgatókönyvre/párbeszédekre értem, hanem a film minőségére, a megvilágításra, a beállításokra, a hangkeversére, a díszletre-"jelmezre" stb.
4/6 anonim válasza:
Meg kell győzni sok embert, támogatókat.. talán,de szerintem előbb nevet kéne szerezned és bemutatni,hogy az előző mennyire tetszett. Erre talán jók a videómegosztók is.
5/6 anonim válasza:
Vagy ha csak az a lényeg hogy lásd a filmet moziban, szerintem ki lehet bérelni a termet.
6/6 anonim válasza:
Kb. sehogy. Ez nem így működik, hogy bemész és ők vetítik. Ha van egy filmed, akkor forgalmazót kell neki találni, és ha az úgy dönt, hogy számára megéri a forgalmazás, akkor moziba kerül a filmed. De amatőrfilmek esetén ennek az esélye kb. a nullával egyenlő.
Persze nem ez az egyetlen mód. Nevezd be filmes pályázatokra, versenyekre, és akkor a program keretében moziban is vetítik majd a filmedet (ahogy 2008-ban az enyémmel is történt).
Vagy keress meg kisebb produkciós irodákat, pl. az Inforg-ot, stb, mert többen is támogatják az amatőr filmeseket, akiket felkarolnak. Fliegauf Benedek is így kezdte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!