Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan valósíthatnám meg az...

Hogyan valósíthatnám meg az álmom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

12 éves lány vagyok és nagyon szeretnék filmekben szerepelni/énekelni.

Egy kis faluban lakom a Bükk nél,semmi sincs itt.

Nagyon szeretnék már most szerepelni,szerintem a legjobb gyerekként szerepelni.

Hogy valósíthatnám meg az álmomat?:(

12/L

2011. júl. 11. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk jelentkezz valami közeli színházba, vagy képezd magad színjátszó körökben. Esetleg ha a közeletekben van valami szereplőválogatás, akkor menj el.
2011. júl. 11. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Mivel elég fiatal vagy, sok dolgot tehetsz.

Első körben tanulj, szerezz érettségit, közben keress valami színjátszókört, és kezdd el képezni magad.

Olvass sokat, ismerkedj meg a színészet hátterével, történetével, és a különféle művészeti ágakkal (pl. irodalom, képzőművészet, stb.) Ez azért kell, hogy ne valami robot legyél, hanem művelt, értelmes ember.

Tanulj meg verseket, és szavalj pl.

Figyeld meg a környezetedet, az embereket, a jellegzetes mozdulataikat, beszédstílusukat, és próbáld ezeket utánozni, eljátszani. Dolgozz ki magadban mindenféle karaktereket, akiknek belebújhatsz a bőrébe, képzeld el, hogy bizonyos helyzetekben mit csinálnának, mit és hogyan mondanának (helyzetgyakorlatok).

És persze próbálj bejutni valami rendes színiiskolába, ahol nem csak a pénzt húzzák le rólad, hanem valóban meg is tanítanak valamire. Akár a Színművészetire is jelentkezhetsz idővel.

És persze kitartás! :)

2011. júl. 11. 22:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Sajnos színjátszókör nincs,de a kis iskolánkban minden ünnepkor én játszottam a főszereplőt,mindig engem választottak.

A suli jó ötlet,de hol vannak ilyen iskolák?

Meg nem felnőttkorban szeretnék játszani,hanem gyerekként,valami gyerekkaraktert.remélem,érthetően írtam le.

köszönöm ha válaszolnak(:

2011. júl. 11. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha gyerekszerepekre vágysz, attól tartok, ilyenek csak a fővárosban és a nagyobb városokban, megyeszékhelyeken lehetséges, ahol vannak színházak, vagy színiiskolák.

Egy ilyenbe kéne elmenned tanulni.

2011. júl. 11. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!