Miért Magyarországot büntetik?
Azt hiszem a 20th Century fox (remélem jól írtam ha nem elnézést) bünteti Magyarországot a nagy mennyiségű mozifilm lopás miatt, hogy sok film kerül fel internetre kalózverzióval. Ez mennyire igaz?
Mert én legelőször orosz verziókat szoktam találni és sok informatikus ismerősömnek is amikor mondtam a hír ugyan ezt mondták hiszen ők is orosz verziót találnak először ( ciril betük vannak mindenféle hanggal általában.)
Azért, mert a pici magyar piacot könnyű büntetni, hiszen itt a legnagyobb mainstream filmet is csak alig 1-2százezren néznek meg moziban, az oroszoknál ellenben a piac több tízmilliós, ergo lényegesen több bevétel is.
Amúgy nem a Fox, hanem a Warner intett be, a Fox csak talán követni fogja.
A magyar torrentek elsősorban a hazai igényeket elégítik ki, de a legtöbb kalózfilm az oroszoktól kerül ki, de a fent taglaltak miatt nem fogják őket csesztetni, inkább minket, mert annyira nem számít Magyarország a bevételek szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!