Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Gombi is többször kijelentette...

Gombi is többször kijelentette, hogy Alekoszt viszi párbajozni. Őt miért nem büntetik meg?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert ő még a kiválasztás előtt mondta ezeket. Nem került még rá a zöld kendő, amikor már Alekosszal beszélt erről.
2011. febr. 26. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mért nem lehet kicsit odafigyelni? Csak kiválasztottként nem lehet kimondani a kihívott nevét, de amíg nincs kijelölve azt mond amit akar, nem?
2011. febr. 26. 13:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszönöm.:)

Második: Én kérek elnézést, hogy annyira nem vagyok függő, meg fan, hogy mindenre kiterjedjen a figyelmem. De köszönöm a felvilágosítást, szerencsére vannak nagyon felkészült emberek. De hogy ezért még le is tolsz, háááát... :D

2011. febr. 26. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez nem kell felksézültség, csak egyszerü logika. Mivel kiválasztáskor mikor megvan az eredmény, akkor figyelmeztetik, hogy a kihívásig nem hangozhat el a név. Ebből szerintem egyértelmű, hogy csak kiválasztottként a kihívásig nem lehet név szerint említeni. Hisz amíg nincs kiválasztva, azt mond amit akar, amíg nem történik meg, az sem biztos, hogy rápakolják a jeleket. Szóval egyszerűen csak józan paraszti ész...
2011. febr. 26. 19:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Bírom az ilyen burkolt bunkózást.:)

Hát, igen a józan paraszti ész... Mivel Olivérnél kicsit felborult minden, a józan paraszti ész azt diktálná, hogy mivel Gombi is hangoztatta Alekoszt, hát illenék megbüntetni. Én úgy emlékszem, zöld kendővel a karján Gombi a kanapén ülve Alekosszal beszélte épp meg, hogy kihívja. Az meg kinevette. Mea culpa, ha nem így van, de én most vissza nem nézem.

2011. febr. 26. 21:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Bár most már mindegy. :)
2011. febr. 26. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!