Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Batman zeneszerzője Danny...

A Batman zeneszerzője Danny Elfman meleg?

Figyelt kérdés
Én úgyhalottam, ezen a képen: [link] kifejezetten annak tűnik :S :S
2011. júl. 9. 14:19
 1/5 anonim válasza:

Valóban néha az az első benyomása az embernek róla, hogy meleg vagy legalább csak bisex, de nem hiszem, én még nem hallottam róla ilyesmit, úgy értem bizonyítékkal. Az meg hogy vádaskodnak... egyértelmű, hisz Elfman nagy ember a szakmájában. Nem is kicsit...

A neje egyébként Bridget Fonda évek óta.

2011. júl. 10. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert ha igen, attól sz@rabb lesz a zenéje? Nem. Innentől kezdve értelmetlen a kérdés. Amúgy nem meleg.
2011. júl. 11. 22:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Szerintem nem értelmetlen.

Sőt nagyon kedvelem minden soundtrackjét az Ollókezű Edwardtól a Batmanenát egészen a Pókemberig.És még sorolhatnám,hogyhogy ez most nem jött ösze ;)

2011. júl. 12. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
17%
Aha, tehát szerinted fontos tényező egy ember szakmájában a szexuális irányultsága.... értem. Vagyis ha valaki meleg, akkor szakmailag jobb, vagy rosszabb, jobb, vagy rosszabb zenét szerez. Oké, értem. Ezek szerint még jó, hogy nem zsidó, mi? Idióta -.-
2011. júl. 12. 11:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Szerintem,te barom vagy xD

Nem bírod egyszerűen értelmezni amit írok.Jó m1 leszarlak.

Semmi köze nincs a munkájának a melegséghez,csak gondoltam megkérdem,de neked ennyi eszed van te segg arc

2011. júl. 15. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!