Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki teljes egészében érti...

Valaki teljes egészében érti a Lost-Eltuntek c. filmsorozatot?

Figyelt kérdés
Azzal szivesen felvenném a kapcsolatot...Lenne pár kérdésem hozzá, és egyes részeket nem tudk hova tenni.
2011. júl. 7. 16:47
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
Nemrég néztem én is újra a sorozatot :D de most jó volt elolvasni ezt az eszmecserét,letisztultak a dolgok a fejemben :D
2018. máj. 25. 02:29
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem ebben az országban egyedül én vagyok ekkora LOST-rajongó , van itt még valaki? :D
2018. aug. 4. 01:43
 43/50 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretem :D

Nagyon király ez a beszélgetés.

2018. aug. 10. 17:59
 44/50 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett ez a beszélgetés bár én mindegyik kérdésre tudtam a választ azért jó volt olvasni. Sajnos én se nagyon tudtam kivel beszélni a Lost-ról mert a barátaim/ismerőseim feladták már az első évad után a nézését én viszont kitartottam a végéig mert állati jó sorozat volt szerintem. És most, hogy ezt így olvastam kedvet kaptam elölről megnézni. Amúgy meg simán érdekelhet csajokat is ez a sorozat tekintve, hogy engem is érdekelt. :)
2018. aug. 19. 02:37
 45/50 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszett ez a beszélgetés.

Szerintem a Lost az egyik legjobb, ha nem a legjobb sorozat volt. Csak nehezebben befogadható, mint egy Trónok harca vagy Walking dead.

A misztikumot nem mindenki szereti, pedig, ha ezen túl tudja magát tenni az ember vagy inkább megpróbálja megérteni, hogy pont ez az, ami ekkora lehetőséget kínál arra, hogy zseniális legyen, akkor úgyis élvezni fogja.

Nekem leginkább az tetszett benne (bár ez a lista végtelen is lehetne), hogy az első évadban baromi kidolgozottan bemutatta a szereplőket és nagyon jól lehetett azonosulni velük. Itt jön a misztikum egyik fontos tényezője, hogy hiába haltak meg sokat (idővel persze mindenki), nem kellett kiírni őket a sorozatból. Újra és újra felbukkantak azok a szereplők is, akiket megkedveltünk, de már elhunytak. Ezen felül szerintem nagyon jó karakterei vannak a Lostnak. De még ezernyi pozitívumot tudnék mondani.

2018. aug. 23. 08:06
 46/50 anonim válasza:
100%
Most néztem végig a Disney-n. Nagyon tetszett, nagyjából értettem mindent.. ééés lány vagyok 👐
2023. febr. 27. 21:13
 47/50 anonim ***** válasza:
Szuper! :) Jól tetted!
2023. febr. 27. 21:58
 48/50 anonim ***** válasza:
Én is most néztem végig és szuper sorozat. és én is lány vagyok
2023. márc. 26. 13:38
 49/50 Rékaf. válasza:
Sziasztok, én is most néztem meg, pont ma értem a végére, éééés én is lány vagyok😊
2023. máj. 14. 14:16
 50/50 anonim válasza:

Egyszerűen megunhatatlan egy sorozat. Kár érte h nem csináltak 7.évadot belőle.

Ezt a beszélgetést olvasva jó volt nosztalgiázni.

aug. 25. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!