Aki szereti, és nézi/nézte a Hősök című filmsorozatot, kérem, segítsen! Összejön Claire és Peter?
Nem tudom, miért, de mindig is az az emlék élt bennem, hogy Claire Bennet (Hayden Panattiere) és Peter Petrelli (Milo Ventimiglia) összejönnek.
De már nem emlékeztem semmire a filmből, ezért elkezdtem újra nézni. Az első évadban kiderült, h Peternek Claire az unokahúga. Vagyis nem jöhetnek össze.
De nem lesz mondjuk olyan, hogy kiderül, hogy Claire és Peter rokonok? Miért rémlik, hogy összejönnek?
Fú, elrontottam, "nem derül-e ki, hogy mégse rokonok?" Így akartam.
Köszi a választ!:)
Rokonok.Clare,Peter bátyjának a lánya.Miért jönnének össze?
Azt hiszem majd Nikivel fognak összejöni.
Csak az első évadot láttam,mert nem mondták mikor adják le a 2-at,és lemaradtam róla.De pár rászt láttam később valamikor,abban volt Nikivel.
Igen, tudom, hogy rokonok. Úgy látom, nem olvastad el, amit a kifejtéshez írtam.
Egyébként nem jön össze Nicky-vel. Az csak az "5 évvel később"-ben van, amikor felrobbant Peter. De mivel ez nem történt meg, nem jönnek össze. Legalábbis a 3. évad első pár részéig biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!