Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Minek raknak ki a nickelodeonr...

Minek raknak ki a nickelodeonra olyanokat, mint az Icarly? Mégcsak nemis vicces.

Figyelt kérdés

semmi poén benne,amit poénnak mernek nevezni az még dedós hülyeségnek sem megy el,de ha már teli van hülyeséggel a műsor azt legalább jól csinálnák.egyetlen egyszer nevettem rajta.ráadásul 2007-es és nemnyomatnak új részt sem.

csak engem idegesít?

2011. júl. 6. 10:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

HEEEEHHHEEHEHE!

hogy merek ilyet írni :D kész röhej vagy öregem :D már csak röhögni tudok rajtad,annyira szánalmas vagy.

de tudod mit?írogass magadnak ide!sok sikert!

2012. máj. 6. 17:39
 12/12 anonim ***** válasza:

A kérdésre visszatérve, én nekem se tetszik az icarly, mert szerintem sincs olyan sok poén benne. De azért szoktam nézni, ha unatkozom. A drake és josh az nem 1 fokkal, hanem sokkal jobb, viccesebb. Én azt mindig nézem, és jókat röhögök rajta (rajtuk).

Szerintem azért adják az icarly-t mert sok a bevétel, tehát sokan nézik. Azt hogy miért nézik annyian, azt én sem tudom, de mindenkinek más a humorérzéke. Valakit idegesít, valakit szórakoztat.

2012. aug. 1. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!