Minek raknak ki a nickelodeonra olyanokat, mint az Icarly? Mégcsak nemis vicces.
semmi poén benne,amit poénnak mernek nevezni az még dedós hülyeségnek sem megy el,de ha már teli van hülyeséggel a műsor azt legalább jól csinálnák.egyetlen egyszer nevettem rajta.ráadásul 2007-es és nemnyomatnak új részt sem.
csak engem idegesít?
most komolyan, a nickelodeon alapvetően gyerekeknek és fiatal tiniknek való csatorna. 90%-uk ezt szereti. Meg erre van pénz pl.
Ha annyira idegesít, nézz más csatornát, senki sem kényszerít, nem?
gondoltam,hogy ezzel fog jönni valaki...tudod csak az az idegesítő az egészben,hogy egy nap 3szor nyomatják az icarlyt és egyéb baromságokat,új részt nem adnak.
láttam ott olyan műsort is,amin lehet nagyokat röhögni,mégis értelmes,és gyerekeknek való.
14 évesen?!kicsit nagy vagy ehhez,nem?
idegesítő,hogy mindenhova benyomják ezt a szar gépi nevetést,oda is,ahol semmi poén.
mondj egy poént!nem tudom,hogy mi lehet olyan vicces.
drake és josh... hát egy fokkal jobb,de azért nem mondanám se viccesnek,se humorosnak.
ebben is benyomják a műröhögést még akkor is,amikor valaki csak nyög egyet,ez szerintem nem humoros.
nézd már meg,légyszives,hogy mikori a kérdés.észre sem veszed,de itt most TE pattogsz és nem én.
nem érdekel mit nézel,már a kérdés sem érdekel,felőlem meg is pusztulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!