Mit tudtok az Avatár:Korra legendája rajzfilmről?
nekem rajzfilm,nem szeretem ezt a szót,most komolyan ebbe kötsz bele?
a többit köszi :)
Első válaszoló: Rosszul tudod, mert NEM anime, hanem rajzfilm, ugyanis amerikaiak csinálják és nem japánok!!!
Kérdező: Van egy nagyon jó, igényes Avataros oldal, a www.katarafansite.gportal.hu, ott egy csomó hasznos információt találsz ;)
Szóval, hogy mindenkinek igaza legyen, ez egy koprodukciós mű. Főleg Amerikaiak dolgoznak rajta, de Japán is belesegít.
Az anime is rajzfilm, csak Japán rajzfilm. Mesének nem szoktuk hívni.
Most van március 26. Én már láttam angolul az első 2 részt! Nagyon király!
Vannak régi szereplők is. Katara még mindig él! :D
Hivatalosan április 14-én lesz a premier, de az első két részt egy hétvégén már meg lehetett nézni a neten - ergó már le is lehet tölteni :)
Két évad van jelen pillanatban betervezve, az első 12, a második 14 részes (ezért volt a csúszás, mert eredetileg tényleg novemberre ígérték a bemutatót, csak közben rendeltek még egy évadot :))
Az eredeti sorozat után 70 évvel játszódik, egy helyszínen, Republic Cityben, amit Aang és Zuko alapított a Föld Királyságabeli Tűz Népe kolóniákból. Magát a várost a húszas évek metropoliszai ihlették (Sanghaj, New York), és a technikai fejlettség is megfelel ennek az időszaknak (vannak kocsik, rádió, fényképező, gramofon, napilap...)
A régi bandából Katara még biztos él, Aang és Sokka már nem, valszeg Toph sem, a többiekről nem lehet még tudni.
Az új Avatar, Korra, már elsajátította a vizet, földet, tüzet, és most azért jön Republic Citybe, hogy Aang fiától, Tenzintől légidomítást tanuljon. Hogy az alkotók ne ismételjék magukat, most a fő problémát egy idomár-ellenes mozgalom jelenti, az 'Equalists', akik ugyan azt a Chi-blokkoló technikát használják, mint anno Ty Lee.
Úgy néz ki, fontos szerepe lesz még egy új sportnak a sorozatban, a Pro-bendingnek :) Három fős csapatok (1-1 tűz-, föld- és vízidomár minden csapatban) játsszák hatszögletű, zónákra osztott pályán, a cél, hogy megadott időn belül az ellenfél csapat tagjait minél hátrább szorítsák a pályán. Korra is belép egy ilyen csapatba, aminek a két másik tagja, egy tűz- és földidomár testvérpár, Mako és Bolin fogja alkotni Korrával együtt az új 'Avatar csapatot' :)
Ha még valami érdekel, szólj csak nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!