Az Avatar-Korra legendája mikor fog megjelenni?
Figyelt kérdés
Ez az Avatar-Aang legendájának folytatása.2011. júl. 4. 16:05
1/6 anonim válasza:
Amerikában elméletileg novemberben indul
2/6 anonim válasza:
én úgy olvastam,hogy novembereben lesz,első válaszoló-nemtudom honnan vetted,hogy csak amerikában.
3/6 anonim válasza:
hogy lenne Aang legendájának folytatása,ha egyszer Korra legendája?még csak azt sme mondanám,hogy az utolsó léghajlító folytatása...igazából nem sok köze lesz az előzőhöz,csak újabb "évad" a rajzfilmből.de szerintem ez nagy hülyeség,mert azt mondják rá,hogy ez a "befejezése" az rajzfilmnek,de már 70 évvel az eredeti után játszódik.szerintem több értelme lett volna,ha akor már a régit folytatják.mindenesetre kíváncsi vagyok azért rá :)
4/6 anonim válasza:
2012-ben, Amerikában valamikor február-március körül, nálunk kicsit(?) később, azt hiszem, októberben, de nem vagyok benne 100% biztos..
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki!
2011. júl. 25. 21:55
6/6 anonim válasza:
3. kommentál!
bocsi hogy közbeszólok de én úgy tudom hogy a Korra legendájában egy csomó dolog kiderül az elmúlt 75 évből...pl hogy mi lett Zoko anyjával...meg Aang és Katara viszonyával...Sokkával és Sukival...meg Tophpal...tehát szinte az egész mult kiderül benne...bár ezeket én is csak egy oldalról olvastam...és
állítólag a sorozat a magyar Nickelodeon-on 1012-ben debütál és 26 részes lesz...(ÁLLÍTÓLAG)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!