Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Barátokkal filmet akarunk...

Barátokkal filmet akarunk nézni. Legütösebb horror film? ;)

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:

hát sztem ezek jók:

Hullajó(horror vígjáték,de azért gyomros!)

Visszatérés a kísértet-hegyre(nemolyan véres,de azé jó)

Cannibal Holocaust

Silent Hill(ezt ajánlom nagyon)

Rémálom az Elm utcában(ezt szerintem ismered,nem olyan durva,de jó film!)

2011. júl. 3. 14:27
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi, utána nézek meg megkérdezem öket :D: )
2011. júl. 3. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Insidious
2011. júl. 3. 14:31
 4/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok:Texasi láncfűrészes sem rossz

de van még itt pár,amit az egyik kérdésemhez írtak,én sem láttam mindet,de ittvannak:

Átkozottak otthona,Paranormal Activity 2,Fehér Zaj

Démonok1-2(szörnyen félelmetes!!!),Karantén,Gonosz halott(régiesen "Erdő szelleme"),Rémmesék könyve(Csak elsőre félelmetes,második megnézésre,már nem annyira),Visszatérés a Kísértet-hegyre

Someone's knock at the door(csak feliratosan találod meg),Álmatlanul,Szerb film,Gonosz halott,A halál 1000 arca1-2(ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!)

Horror-vígjáték:

Az élőhalottak visszatérnek:

Gonosz halott 2(Régiesen "Erdő szelleme 2"),Terrorbolygó,Hullajó(erős gyomor kell hozzá!NEM VICC!!!),Mesék a kriptából-Vérbordély,-Démonlovag,Rémmesék könyve(kötelező darab! :D),Rémmesék,Mesék a sötét oldalról

Öldöklős zombi film:

Lucio Fulci's Zombi(2),Kaptár1-2-3

Zombis akció:

Holtak háza

Gyilkosos:

Sikoly,Álmatlanul

bocs,hogy ilyen rendezetlenül van írva,csak fogtam,aztán kimásoltam a választ,lehet,hogy pár dolgot nem töröltem ki,de a lényeg benne van :)

2011. júl. 3. 14:32
 5/10 anonim ***** válasza:
14:32-az első válaszoló voltam(még nem láttam a második választ,amikor írtam)
2011. júl. 3. 14:33
 6/10 A kérdező kommentje:
huhh köszi ez jo sok :D utána nézek h milyenek
2011. júl. 3. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:

R.adt ijedős vagyok, de Sikoly, Paranormal, Visszatérérs a Kís.-hegyre felejtős. 1-2 jeleneten kívül semmi rémisztő nincs bennük.

Ami nekem bejött:

Kísértetjárás Connect-ben

Ördögűző - eredeti

Rose Red - na, ezt még mindig nem merem végignézni :D

Hatodik érzék - utána sötétben sehová, a fél méterre lévő klotyóba sem mertem bemenni

Kör - első, de az sem rémisztő inkább "hangulatos"

Mondjuk nappal nézek horrorokat, és úgy annyira nem para - tekintve, h sötétben nem merek ilyesmit.

2011. júl. 3. 17:14
 8/10 anonim ***** válasza:

zombis:the Crazies,Dead Snow,zombieland(vigjáték,de jó)

Normál horror:Saw 1-7,Hills have eyes,Underworld

2011. júl. 3. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:

"R.adt ijedős vagyok, de Sikoly, Paranormal, Visszatérérs a Kís.-hegyre felejtős. 1-2 jeleneten kívül semmi rémisztő nincs bennük."

sikollyal egyetértek,paranormal-t nem láttam,de a visszatérés a kísértet-hegyre azért szerintem nem olyan felejtős.nézd esete!igazából nem az effektek,mert azokban semmi különös,hanem az egész története...este tényleg ijesztőbb,a kérdezőnek mondom,hogy azért tehet vele egy próbát,de arra nem jó,ha halálra akarsz rémülni :)

2011. júl. 5. 18:46
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi :) megnéztük a rítust, haverom elhozta, de a következö alkalomkor ezek közül választok :))
2011. júl. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!