Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért jó a Star Wars? Megéri...

Miért jó a Star Wars? Megéri megnézni?

Figyelt kérdés
Sokat beszél mindenki erről a Star Wars-os izéről, de én eléggé le vagyok maradva, még nem láttam egy filmet vagy sorozatot sem.Van Klónok háborújás sorozatból 3 évad, vagy filmek is készültek belőlük, vagy hogy van ez?Film és sorozat is van?Bocsi, de én nem láttam soha semmit belőle, nem érdekelt.Érdemes végignéznem a Klónok háborújás sorozatot, vagy megnéznem a filmeket?
2011. jún. 30. 23:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem olvasd el őket. Úgy sokkal jobb. Az 1-2-3-ból kihagytak egy csomó jelenetet. És szerintem nem számít a sorrend, hisz a mai világban már mindenki ismeri az alapsztorit. Én Pl. ilyen sorrendben olvastam: 1,3,4,2,5,6, és tökéletesen értettem. És a klónok háborújából is készült könyv: 1.:A klónok háborúja, 2.: A klónok háborúja: a külső űr. Nos ezt a másikat baromira nem ajánlom, mert elég depressziós hangulata van.
2011. júl. 20. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg,nagyon jó az egész,úgy ahogy van!Ez az amire azt mondják,hogy alap!Sztem a Cwt akkor nézd meg,ha megtetzszik a film,akkor nagyon jó.
2012. júl. 27. 23:39
 13/13 anonim ***** válasza:
megtetszik
2012. júl. 27. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!