A barátok köztben Géza miért lakik a pincében?
kultúra témakör..széép:D
Elvileg azért,mert kirabolt egy pénzszállítót,és amikor kinyitotta a pénzzel teli nem tudom miket,rácsapódott a jelölő festék :D
na de most komolyan
én is meg akartam kérdezni!!
Azért, mert zsolttal ki a kartak rabolni egy pénzszállítót, géza azért, mert kingának meg akarta venni a lakást, de nem jött össze nekik, mert zsófi elvesztette a gyereket és zsolt otthagyta gézát a rablás közepén.
géza meg elhozta a dobozt amibe a pénz van, és levitte a garázsba, vagy pincébe. utána meg kinyitotta és tudni illik ha rosszul nyitod fel, akk ilyen festékszóróval felrobban és utána nem lehet használni a pénzt. ő meg amilyen hülye rosszul nyitotta fel, és géza is festékes lett, az meg nem jön le róla. így felhívta kingát, vagyis lehívta..xd ő meg rájött mindenre (arra nem, h zsolttal csin, csak, hm egyedül) kinga meg segít gézának, mert az oltár előtt megfogadta, h bajban sem hagyja el gézát. huh, ez hosszú volt. AM MEG NÉZD VISSZA AZ RTLMOST.HU-N !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!