Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A barátok köztben Géza miért...

A barátok köztben Géza miért lakik a pincében?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
megcsappant a költségvetés
2011. jún. 28. 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:

kultúra témakör..széép:D

Elvileg azért,mert kirabolt egy pénzszállítót,és amikor kinyitotta a pénzzel teli nem tudom miket,rácsapódott a jelölő festék :D

2011. jún. 28. 21:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezt találtam a legmegfelelőbb témakörnek :D köszi a választ :)
2011. jún. 28. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
és még így is baromi messze van a megfelelő témakörtől (ajánlom figyelmedbe a Szórakozást kategóriát)
2011. jún. 28. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Na igen, egészen pontosan: Szórakozás > Filmek, sorozatok - ebbe pont beleillene a kérdésed :)
2011. jún. 28. 21:22
 6/11 anonim ***** válasza:

na de most komolyan

én is meg akartam kérdezni!!

2011. jún. 28. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Azért, mert zsolttal ki a kartak rabolni egy pénzszállítót, géza azért, mert kingának meg akarta venni a lakást, de nem jött össze nekik, mert zsófi elvesztette a gyereket és zsolt otthagyta gézát a rablás közepén.

géza meg elhozta a dobozt amibe a pénz van, és levitte a garázsba, vagy pincébe. utána meg kinyitotta és tudni illik ha rosszul nyitod fel, akk ilyen festékszóróval felrobban és utána nem lehet használni a pénzt. ő meg amilyen hülye rosszul nyitotta fel, és géza is festékes lett, az meg nem jön le róla. így felhívta kingát, vagyis lehívta..xd ő meg rájött mindenre (arra nem, h zsolttal csin, csak, hm egyedül) kinga meg segít gézának, mert az oltár előtt megfogadta, h bajban sem hagyja el gézát. huh, ez hosszú volt. AM MEG NÉZD VISSZA AZ RTLMOST.HU-N !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. jún. 29. 12:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Kösziiii! így már érthető.
2011. jún. 29. 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:
de ha nem fürdök csak lennt kotlik sosem jön le róla a festék...
2011. júl. 1. 14:11
 10/11 anonim válasza:
De hogy WC-zik a pincében! Kinaga eltakarítja utána a piszkát?? :D
2011. júl. 15. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!