Egy régi horror filmet keresek SOS?
Figyelt kérdés
Csak annyit tudok a filmről hogy kb 13-14 éves film és 1 családról szól akik a nagy szüleihez költöznek és ott 1 nő szelleme kísért 1 pár jelenetre emléxem : a nagy mamájuk mikor vasal a falon meg látja a szellemet és gyorsan át rohan azt hiszem a lányához , a kis lányuk a suliba készülődik és a ragasztó szallagot keresi ami nem kerül elő később a hűtőszekrényben találják meg. Majd a végén azt hiszem az apukájukat akarja ez a női szellem meg ölni és úgy lessz azt hiszem a vége hogy el távozik a nő a házból de ez nem biztos. Elnézést ha értelmetlen volta de csak ennyire emléxem nagyon fontos lenne ez a film ha tudja valaki a pontos címét pls írjon :)2011. jún. 28. 12:41
11/19 anonim válasza:
utolsó vagyok és talán ez az de ez nem régi film. [link]
12/19 anonim válasza:
Hát én itt melóba egész nap csak gépezek, játszok, meg filmet nézek. Olyan mintha otthon lennék és még fizetik is, igaz nem sokat.
13/19 anonim válasza:
De a nagymama vasalta a függönyt az ablakba,aztán kiesett,mert nem vette le.. És NEM LESZ MÁSODIK RÉSZ!!!!! :))
14/19 anonim válasza:
Igen, így ér véget az első rész.
A második pedig úgy kezdődik, hogy kiderül, a nagymama még sem halt meg, mert az utolsó pillanatban megkapaszkodott a függönyben és ott lóg kifele az ablakon.Az unoka pedig jön haza a suliból... az ajtóban felnéz és meglátja a függönybe kapaszkodó, lábával kalimpáló nagymamát. Balszerencséjére pont belát a szoknyája alá, sikít egyet, elrohan hányni és a film végéig előre fésüli a fekete hosszú haját és hörög folyamatosan
15/19 A kérdező kommentje:
Aki ilyeneket ír basszus én nagyon sajnálom :S Hát az ilyenek full szellemi fogyatékosak azért mert 1 vesszőt nem tettem oda már egyből agy sérült gyerekek írkálnak ? Vagy hogy van ez ? :D
2011. jún. 29. 14:07
16/19 anonim válasza:
De sznob vagy ember :D Legalább jól érezzük magunkat :DDD
17/19 A kérdező kommentje:
De nem itt kellene szórakozni már bocs... Én nem azért írtam ki ezt a kérdését hogy 1 nagy viccet űzzenek belőlle csak a film címét adjátok meg utánna szórakozhattok annyit amennyit akartok xD :D
2011. jún. 29. 17:01
18/19 anonim válasza:
Tudom már! A nagymami azért kapaszkodott meg a függönyben mielőtt kiesett volna,mert nem a kínaiban vette a függönycsipeszt.. A függöny meg dijégós volt,amire volt még garancia.. Ezért addig nem halt meg,amíg élt a gari.. Ezért volt kiírva a második rész elején,hogy EGY ÉV MÚLVA:) És ezért kezdődött a második rész a Nagy Lógással..
19/19 anonim válasza:
Bennetek egy rendező veszett el :)))))) Határozottan ÖTLETES :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!