Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy régi horror filmet keresek...

Egy régi horror filmet keresek SOS?

Figyelt kérdés
Csak annyit tudok a filmről hogy kb 13-14 éves film és 1 családról szól akik a nagy szüleihez költöznek és ott 1 nő szelleme kísért 1 pár jelenetre emléxem : a nagy mamájuk mikor vasal a falon meg látja a szellemet és gyorsan át rohan azt hiszem a lányához , a kis lányuk a suliba készülődik és a ragasztó szallagot keresi ami nem kerül elő később a hűtőszekrényben találják meg. Majd a végén azt hiszem az apukájukat akarja ez a női szellem meg ölni és úgy lessz azt hiszem a vége hogy el távozik a nő a házból de ez nem biztos. Elnézést ha értelmetlen volta de csak ennyire emléxem nagyon fontos lenne ez a film ha tudja valaki a pontos címét pls írjon :)
2011. jún. 28. 12:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
ez nem ebbe a témába tartozik mondjuk hanem a szórakozás de mindegy.az öreg ház szelleme asszem..
2011. jún. 28. 12:45
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm de nem ez az a film !
2011. jún. 28. 12:54
 3/19 anonim válasza:

" a nagy mama vasal a falon" ??? :)

én már ettől összerittyenteném magam :P

de én is valami ilyesmi címre emléxem

2011. jún. 28. 12:57
 4/19 A kérdező kommentje:
A NAGY MAMÁJUK VASAL , ÉS A FALON MEG LÁTJA A SZELLEMET !
2011. jún. 28. 12:59
 5/19 A kérdező kommentje:
De gyerekek nem ez a film címe :(
2011. jún. 28. 13:01
 6/19 anonim válasza:
a nagymama vasal a falon :DDDDDD wwwáááá melóhelyemen itt úgy elkezdtem vonyítani :DDD "összerittyentem magam" :DDDDDDD
2011. jún. 28. 13:15
 7/19 A kérdező kommentje:

" wwwáááá melóhelyemen itt úgy elkezdtem vonyítani "

A melóhelyeden nem gyk-zni kellene meg vonyítani már bocs !

2011. jún. 28. 13:17
 8/19 anonim válasza:
89%

Lehet hogy nem ez a címe viszont adtál egy alapötletet a második részéhez.

A falon vasaló nagymama meglát egy szellemet - megijed, elbújik a hűtőben de ezt a suliba készülődő kislányuk ezt nem tudja és körbetekeri azt ragasztószalaggal...

folyt. köv.

2011. jún. 28. 13:24
 9/19 anonim válasza:
kedves kérdező... ergo te is a melóhelyedről gyk-zol, amennyiben diák vagy, ne szólj be, ha meg munkanélküli hát tudlak sajnálni :D a második rész alapötlete nagyon tetszik ezen is vonyítottam ha tetszik ha nem :D visszatérve a munkahelyemre egész nap adwords-özök szóval egy kis agyfárasztás belefér :D na csumpa
2011. jún. 28. 13:58
 10/19 anonim ***** válasza:
lehet láttam de nem tudom a címét:SS
2011. jún. 28. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!