Milyen fajta horror (esetleg thriller) filmtől félsz leginkább? Természetfeletti vagy ami valós is lehetne akár?
inkább horrorra vonatkozik a kérdés,hiszen olyan thrillert is láttam,amiben egy vércsepp sem volt.de a silent hill az mondjuk jó.
szal a kérdés lényege:azt találod félelmetesebbnek,ami a valóságban nem történhetne meg(vérfarkasok,szörnyek,stb.) vagy ami lehetne valós is akár(pl:fűrész)?
azt gondoltam,de így sokkkkkkkal jobb volt a kérdés,egy horror filmtől nem félni lehet,hanem fosni :)
így unalmasan hangzik :(
Természetfeletti:
Átkozottak otthona,Paranormal Activity 2,Fehér Zaj
Zombis,szörnyes,stb.:
Démonok1-2(szörnyen félelmetes!!!),Karantén,Gonosz halott(régiesen "Erdő szelleme"),Rémmesék könyve(Csak elsőre félelmetes,második megnézésre,már nem annyira,na de hát ez így van a legtöbb filmnél :D),Visszatérés a Kísértet-hegyre
Felzaklató:
Someone's knock at the door(csak feliratosan találod meg),Álmatlanul,Szerb film,Gonosz halott,A halál 1000 arca1-2(Ezt tényleg csak akkor nézd meg ha felnőtt vagy,illetve ha erős idegzetű és gyomrú,mert ez olyannyira agresszív dokumentum film,hogy több az olyan ország ahol be van tiltva,mint ahol nincs!!!!!!!!!!!!!!!!)
Horror-vígjáték:
Az élőhalottak visszatérnek:
http://www.youtube.com/watch?v=02Y3X1SuBcc&feature=related
Gonosz halott 2(Régiesen "Erdő szelleme 2"),Terrorbolygó,Hullajó(erős gyomor kell hozzá!NEM VICC!!!),Mesék a kriptából-Vérbordély,-Démonlovag,Rémmesék könyve(kötelező darab! :D),Rémmesék,Mesék a sötét oldalról
Öldöklős zombi film:
Lucio Fulci's Zombi(2),Kaptár1-2-3
Zombis akció:
Holtak háza
Gyilkosos:
Sikoly,Fűrész(össz. rész),Álmatlanul
XDa fűrész a kaptár és a sikoly mióta vígjáték?a kaptárt én inkább "durvább akicióflmnek" mondanám,nem horrornak.
a halál 1000arcáról meg azt hallottam,hogy igazi esetek felvételei,nem?azt azért még nem vállalom be,de a többit megkukkantom!
Hova tűnt a válaszom? :D A megválaszoltjaimhoz kiírja, de nincs is itt olyan komment amit én írtam volna.
Na mindegy.
Igazából nem félek egy filmtől se, talán nekem is túl erősek az idegzeteim.:P Régen volt egy film amitől rosszat álmondtam, valami farkasos vagy szánhúzókutyás rajzfilm amiben volt egy totemoszlop. :) De az kb. akkor volt amikor 5 éves voltam.
Bár, amikor egyedül voltam otthon és legalább 3 Odaátot néztem meg egyhuzamban késő este, akkor minden kisebb zajra felkaptam a fejem.
Aztán azt nagyon utálom amikor hirtelen jelenetek vannak. Kezdek már hozzájuk szokni, de még régebben... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!