Az X-men filmeket miért nem egyeztetik logikailag? (SPOILER! )
SPOILER!
Nagyon tetszett az új X-men, de van vele néhány bajom, pontosabban van néhány logikai baki, amit nem tudok hova tenni.
1. Mi lett Magneto "csapatával", azokkal, akik a végén mellé álltak? A teleportálós csávóval meg a méh-lánnyal? Hogyhogy nem bukkannak fel a film későbbi történetében?
2. Próbáltam elhelyezni ezt a filmet az idővonalon a Kezdetekhez képest. Arra gondoltam, hogy talán előrébb lehet, de aztán beugrott valami: a Kezdetek végén Xavier professzor elviszi a gyerekeket, de akkor még jár. Tehát később van. De ez megint nem lehet, mert igaz, hogy jár, de már kopasz, középkorú, és helikoptere van. Akkor ez most hogy van? Ráadásul ott van még Emma Frost, aki szintén szerepel a Kezdetekben, és ott még gyerek. Scott ott szintén gyerek, Alexről meg (vagyis Plazmáról), aki szintén az Elsőkben szerepel, tudjuk, hogy fiatalabb Scottnál.
3. Magnetora azt mondta az 1. részben Xavier, hogy mágneses tereket hoz létre, tehát a mágnesességgel irányít fémeket. Az Elsőkben kitépett egy arany fogtömést. Lehet, hogy rosszul tudom, de az arany nem nem mágneses? Úgy tudom, a nemesfémek nem mágnesezhetők.
A rendezők ilyeneken nem gondolkodnak el, mielőtt megcsinálják a filmet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!