Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Dragon Ball-t még vetítik...

A Dragon Ball-t még vetítik vhol? (tök mind1 h magyar vagy angol esetleg japán adókon de inkább magyarokon keresném) vagy meg lehet vásárolni valahol az összes részt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gyermekkorom legklasszabb meséjén(animéjét) keresném.

mind1 hogy Dragon Ball ,Dragon Ball Z,Dragon Ball GT részek de meg szeretném vásárolni vagy megnézni tv-ben. nekem nagyon fontos. Például meglehetne vásárolni évadonként esetleg részenként.

NAGYON FONTOS

(tehát Dragon Ballt keresnék asszem 2002-2003 ban sugározta az RTL esetleg az Rtl Klub-tól meglehetne vásárolni segítsetek........ pls )

2011. jún. 21. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

hát figyelj!szerintem így az összeset biztos nem lehet leszedni,inkább a googleba írd be,h dragon ball (vagy z vagy gt,amit akarsz)és írd be mellé,hogy nemtom hanyadik évad torrent.

kb így:

[link]

vagy így:

[link]

és ittvan egy oldal,ahol talált egypár torrentet magyarul a db-re:

[link]

2011. jún. 25. 11:38
 12/19 A kérdező kommentje:

mangában rendesen meg lehet találni?(úgy értem Dragon ball néven?)

Amúgy az Rtl klubtól nem lehetne megvásárolni?

2011. jún. 25. 20:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Mangát azt folyamatosan fordítják, és teszik közzé, és ingyen megnézhető. www.naruto-kun.hu fent a senlongnál
2011. jún. 27. 01:32
 14/19 A kérdező kommentje:
azt értem de én tv-n szeretném végig nézni :D
2011. jún. 27. 07:02
 15/19 anonim ***** válasza:

tv-ben nem vetítik!!!!!!!egyben sehol nincs fent,csak egyenként rakják fel,azok akik felrakják(nemtudom,hogy miért,főleg az idegesít ebben,h megauploadra rakják,amin egy csomó korlátozása van)de innenasszemaz összest ele lehet szendni: [link]

és hagyd ezt az rtl-dolgot,ők nem adják el.

2011. júl. 5. 19:01
 16/19 wacsi válasza:
DBZ Viasat6-on mindennap 17:50-től
2012. szept. 19. 11:14
 17/19 anonim válasza:
ncore oldalról letölthető.de tényleg a viasat6-on vetítik minden nap délelőtt 10:20-kor az ismétlése az előző napi résznek 17:50-kor meg az új rész van!
2012. szept. 28. 12:38
 18/19 anonim válasza:
Ha még mindig kellenek a részek akkor van egy oldal ahova ha beregisztrálsz le tudod tölteni (datáról szóval korlátozott sebességgel de ha van elég türelmed akkor le tudod tölteni az összeset) az oldal: dbzgtlink.gportal.hu
2013. febr. 4. 20:07
 19/19 anonim válasza:
Ja és (az előző vagyok) a GT t még vetítik az animaxon
2013. febr. 4. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!