A Dragon Ball-t még vetítik vhol? (tök mind1 h magyar vagy angol esetleg japán adókon de inkább magyarokon keresném) vagy meg lehet vásárolni valahol az összes részt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Gyermekkorom legklasszabb meséjén(animéjét) keresném.
mind1 hogy Dragon Ball ,Dragon Ball Z,Dragon Ball GT részek de meg szeretném vásárolni vagy megnézni tv-ben. nekem nagyon fontos. Például meglehetne vásárolni évadonként esetleg részenként.
NAGYON FONTOS
(tehát Dragon Ballt keresnék asszem 2002-2003 ban sugározta az RTL esetleg az Rtl Klub-tól meglehetne vásárolni segítsetek........ pls )
2011. jún. 21. 19:58
1/19 anonim válasza:
Internetről le lehet tölteni az összes részét.
2/19 anonim válasza:
Én az indavideón keresztül szoktam nézni ott fent magyarul
is a részek meg feliratosan.Dragon Ball kezdetektől a Gt-ig.
3/19 anonim válasza:
Japánban adják az új részeit. [link] <--- innen meg sok részt le lehet tölteni japánul, magyar felirattal
4/19 anonim válasza:
5/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget de magyarul nem lehetne valahonnan beszerezni?
2011. jún. 22. 13:30
7/19 anonim válasza:
8/19 anonim válasza:
De a Dragon Ball Kai az füstbe ment. Leállt a vetítése, mert csúsztak és nem fejezték be. Valszeg nem is fogják.
9/19 A kérdező kommentje:
de olyan oldal kellene ahonnan az összes részt le lehetne tölteni magyarul.A dragon ball-t a dragon ball z-t,és a dragon ball gt-t
2011. jún. 24. 15:40
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!