Melyek a jó ANGOL sorozatok?
Figyelt kérdés
Régebben sok-sok amerikai sorozatot néztem, de több ok miatt is szeretnék most angol sorozatokat nézni, pl.: brit-angol kiejtés miatt is, illetve nem rég láttam a Misfits című angol sorozatot és nagyon megragadt engem. A lényeg minél több jó angol sorozatra lenne szükségem..tudnátok mondani párat?2011. jún. 21. 16:42
1/9 anonim válasza:
Hát...most ez teljesen egyéntől függ, mi a jó, de én pl. angolul néztem a LOST-ot, amiben sok akcentus előfordul. De angolul nézem pl. az így jártam anyátokkalt (how i met your mother), vagy a dokikat (scrubs)is.
2/9 A kérdező kommentje:
De nem értettél meg. Amiket felsoroltál azok amerikaiak, amerikában játszódnak, jórészt amerikai szereplőkkel. Amire nekem szükségem van az vérbeli angol nyelvű (brit angol) angliában játszódó sorozat, jórészt angol szereplőkkel.
2011. jún. 21. 17:00
3/9 anonim válasza:
Nos, ezt viszont nem írtad le egyértelműen.
Angol sorozat pl. a Csengetett mylord, vagy a Hallo Hallo, vagy az Angolkák, jó szórakozást hozzájuk!
5/9 anonim válasza:
Skins ZK verzió(nem amit most adnak az mtv-n)
8/9 A kérdező kommentje:
Skins annyira nem jött be,
De a Being Human állati jó volt..
2011. aug. 25. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!