Melyek a legviccesebb South Park sorozatok?
Figyelt kérdés
Amelyikben tényleg vannak olyan beteg poénok amiken röhögőgörcsöt lehet kapni.2009. jún. 14. 14:18
1/12 A kérdező kommentje:
Elírtam, epizódokat akartam írni...
2009. jún. 14. 14:24
2/12 anonim válasza:
Nekem az első évadokból a Szexuális felvilágosító óra c. rész a kedvencem (amiben az igazgató meg a miss Csokszondákó összeborulnak és kb 50 évesen egymással vezstik el a szüzességüket)
aztán az (kb5. évad) amikor Kenny bárányhimlős lesz és mindenki náluk akarja altatni a gyerekeit, hogy essenek túl a betegségen, hogy védettséget szerezzenek.
a későbbiekből meg az, amikor Gerrison nővé operáltatja magát és Kyle apja is vérszemet kap és megvalósítja a gyerekkori álmát, miszerint delfin akar lenni:D
3/12 anonim válasza:
Scott (valakinek) meg kell halnia :D ezen sírtam a nevetéstől:DDD a vége elég brutál lett amugy
4/12 anonim válasza:
scott tenorman :D amikor megfőzi cartman a szüleit :D
6/12 anonim válasza:
a Britney Spearses , a Michael Jacksonos, avagy van egy karácsonyos aminek nem jut eszembe a címe , abban Cartman olvassa fel az osztálynak az ő karácsonyi történetét , persze Kyle a végén meghal :) (Heil SATAN !)
7/12 anonim válasza:
Nekem a World of Warcraft az egyik kedvenc részem (mert én is WoWozok :P) és a Hulljon a férges hippije. Meg nagyon komoly még a korábban említett Mr. Garrison vadiúj vaginája: "-Zsidó delfin? Zsiffin!!" "-Én egy jogász delfin vagyok! -Jogfin?" xD
8/12 anonim válasza:
a kornos a legbetegebb:D mama indulnooood kell:D
9/12 anonim válasza:
Egy hős lovagot keresünk kinek neve: Makiverem:)
10/12 anonim válasza:
Nekem az a rész a kedvencem, amelyikben táborozni mennek, és találkoznak szőrmókseggel. :D :D :D Meg mikor Cartman vesz egy vidámparkot, és Kyle-nak aranyere lesz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!