Mi lesz a Skins 3-4. évadában?
2 évad után lecserélik a gárdát.
Folytasd, eleinte mindenki utálja az újakat, de a 2. banda is megszerethető.
A 3. gárda még nem győzött meg, meg a sztori sem olyan jó eddig, de mindig a második fele a jobb, szóval adok nekik még egy esélyt. :D
Hát első srácok közül ott van Effy meg Pandora, szóval egész jó, a következő váltásnál csak mellékszereplőkben van átfedés. :(
A többiek közül meg páran elvileg benne lesznek a mozifilmben.
Bocs, össze-vissza írtam :D
Folytatni fogom, csak sajnálom hogy lecserélték őket, mert már megszerettem az első gárdát. :D
nekem az 5. évadon kívül az összes tetszett, ellenben az 5. évadban van egy nagyon helyes srác ;)
ez tényleg olyan sorozat, hogy meg kell szokni. nekem mindegyik évad kb a 3. résznél tetszett meg.
amugy kiborultam, hogy 2 kedvenc szereplőm meghalt. de ha nem láttad akkor inkább nem részletezném :D
ja én egy dolog miatt örültem a teljes szereplőcserének: cassie-t nem tudom elviselni, olyan irritáló feje van, mindig az jutott eszembe, hogy úgy fejberúgnám :D meeg mindig ez a 'váó húú' wow wow wow
szóval baromi irritáló csaj.
ettől eltekintva szeretem ezt a sorozatot.
10:44 vagyok
az egész sorozat olyan befejezetlen marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!