A Skins 3. évadában, mikor elmennek az erdőbe bulizni, miért tépnek be a gombától?
Figyelt kérdés
Ezt a részét nem értettem. Effy is nagyon ki volt tőle, meg kábé mindenki.
Amúgy nagyon ütés rész sztem.:DD
Előre is köszi!
2010. szept. 5. 10:30
1/8 anonim válasza:
Mert az varázsgomba :P De errefelé nem jellemző, sőt amennyire tudom, Angliában sem igazán. :D
2/8 A kérdező kommentje:
varázsgomba?xD
2010. szept. 5. 10:39
3/8 anonim válasza:
jaja, varázsgomba, pszichedelikum. Beképzelsz tőle dolgokat. De a tenaciuos D című film is jó példa rá, mikor azt haluzza jack black, hogy a gombázás után egy jetivel repked a szivárványos égbolton.
4/8 A kérdező kommentje:
Tök érdekes: DD nem is hallottam még ilyenről
de vááá az a rész. totál ki voltam utána. mintha én is abban az erdőben lettem volna betépve vagy nemtudom :'D
köszi a választ(:
2010. szept. 5. 10:48
5/8 anonim válasza:
De azért inkább ne próbáld ki, főleg nem egy erdőben a semmi közepén, mert van akinél elég rosszul sül el. :D Ja meg ugye illegális is persze. XD És baromi drága.
6/8 A kérdező kommentje:
nem tervezem. xD
de vicces h ők megh találtak olyat az erdőben...xd
2010. szept. 5. 10:59
7/8 anonim válasza:
Mivel Effy egy drogos ribi, nem csoda, h felismerte. XD De amúgy formára is jellegzetes és ha megkaprgálod a tetejét, kicsit kékesen színeződik el. :P
8/8 anonim válasza:
Annyira nem vészes, jó buli! És csak természetben üt nagyot. Amúgy nem drága. Pszihedelikus, talán az lsd-hez lehetne hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!