Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért van az hogy minden 3....

Miért van az hogy minden 3. filmben meg ölnek egy macskát vagy egy kutyát?

Figyelt kérdés
Én már megfogadtam,hogy ha megölnek egy állatot a filmben vagy kimegyek a moziból,vagy leállítom a filmet..
2011. jún. 15. 17:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Valósak voltak?? tehát igaz történet alapján készült vagy tényleg a forgatáson kínozták őket??
2011. jún. 15. 21:54
 12/15 anonim ***** válasza:

"A film forgatása során hét állatot öltek meg. Egy ormányos medvét, bár a filmben tévedésből pézsmapatkánynak hívják. Egy teknőst, egy pókot egy vörösfarkú boát, egy malacot és két mókusmajmot. A filmben csak hat állat elpusztítását láthatjuk, ugyanis a mókusmajom halálát kétszer vették fel és csak az egyik szerepel a filmben."

Ez a wiki-ből van. Én máshol olvastam, de meg nem mondom, hogy hol. 1980-ban ez belefért. Hát elég gusztustalan.

Ami még külön felb@szott a filmmel kapcsolatban, hogy sok ember még komoly mondanivalót is beledumál ebbe a filmbe. Társadalomkritikáról pofáznak, mert a film végén van egy ilyen beszólás, hogy ki a primitív? Ez egyébként egyáltalán nem volt kibontva a filmben. Szóval egy beteg gore film, ami a naturalizmusa miatt krva nagyot ütött.

2011. jún. 16. 00:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Legalább kaptak valamit akik ezt tették ????
2011. jún. 16. 09:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. Ha törvénybe ütközött volna, akkor nem gyilkolnak egy forgatás kedvéért.

A rendezőt 10 napra börtönbe zárták, mert azt hitték, hogy a színészek is meghaltak. Áldokumentumfilmes trükk miatt nagyon hitelesre sikeredett, de csak az állatkínzás volt valós a filmben.

2011. jún. 16. 12:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Újabb film : Marley meg én (Y) újabb fél óra (még szerencse,hogy megnéztem a végét)
2011. jún. 22. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!