Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért van az hogy minden 3....

Miért van az hogy minden 3. filmben meg ölnek egy macskát vagy egy kutyát?

Figyelt kérdés
Én már megfogadtam,hogy ha megölnek egy állatot a filmben vagy kimegyek a moziból,vagy leállítom a filmet..
2011. jún. 15. 17:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztaltam ezt. Milyen filmeket nézel előszőr is ?
2011. jún. 15. 17:18
 2/15 anonim ***** válasza:
Én még nem vedtem észre.
2011. jún. 15. 18:08
 3/15 anonim ***** válasza:

Hehe :D

Nézd meg ezt!

[link] (:

2011. jún. 15. 19:23
 4/15 A kérdező kommentje:

itt van pár

Igazság ára (ma a moziban bár itt csak mondták)

Ádám almái

Legenda vagyok

stb...

Ha embert ölnek az oké de ha állatot... azt még hallani is rossz :(

2011. jún. 15. 19:24
 5/15 anonim ***** válasza:
Én is szeretem az állatokat és sajnálom is őket, meg szomorú nézni ha ilyen történik, de szerintem se történik meg minden 3. filmben, próbálj olyanokat választani, amiben nincs semmi állatkínzás.
2011. jún. 15. 19:57
 6/15 anonim ***** válasza:
az miért jobb, ha embert ölnek? Az is tud olyan kegyetlen lenni, szeretem az állatokat és sajnálom is őket, de ez a felfogás...
2011. jún. 15. 19:59
 7/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, erre van egy jó idézet(vagy mondás):

"Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat.."

Én eléggé filmes vagyok, de még nem tapasztaltam, hogy minden 3. filmben megölnek egy állatot. A Legenda vagyok azt láttam. Persze felháborító, de persze ki tudja, hogy most ebben a filmben amit választottál, épp abban ölnek meg egy állatot:/ Szóval nem lehet úgy kivitelezni, hogy csak olyan filmet választok amiben biztos(?), hogy nem lesz ilyen jelenet. Ha mondjuk még is előfordulna, akkor gondolj arra, hogy ez csak egy film. És nem történt meg valójában.

2011. jún. 15. 20:19
 8/15 anonim ***** válasza:

"Ha embert ölnek az oké de ha állatot... azt még hallani is rossz :("

Én is nagyon szeretem az állatokat, de micsoda felfogás ez? :O Remélem, hogy ez a mondatod csak a filmekre vonatkozik és a való életben nem így gondolkozol...

Egyébként a kérdésedre válaszolva én egyet se láttam az általad leírt filmek közül meg egyébként sem tűnt fel ilyesmi. Én sem bírom, ha állatokat kínoznak, szerintem is nagyon ronda dolog.

2011. jún. 15. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:

Ádám almáiba csak véletlen volt :)

Amúgy nagy túlzás, hogy minden harmadik filmben állatokat ölnek. Lehet, hogy te rossz szériát fogták ki a filmekből.

Nekem csak hirtelen egy film jut eszembe a Dogtooth. Ebben egy macskát elég durván elrendeznek. Szóval, ha véletlenül megakarod nézni, akkor ne tedd.

Én egyébként egyetlen egy filmen b@sztam fel magam az állatok miatt, az pedig a Cannibal Holocaust, amiben valósak voltak az állatkínzások.

2011. jún. 15. 21:33
 10/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)de ha tudtok még írjatok
2011. jún. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!